Verzuring spieren, vermoeidheid

  • #1

    Hallo

    Ik heb al 2 jaar na een darminfectie last van verzuring spieren, vermoeidheid en diep ademen. Daarbij ook pds gekregen van de infectie.

    Haat echt dat ik bijvoorbeeld nu weer veel last heb van vermoeidheid en verzuring. Heb eigenlijk gewoon geen zin meer. Maar weet niet hoelang ik er nog tegen kan. Lekker depresief bericht maar zo voel ik me wel. Want weet t echt niet meer. Komt het nu door stress, door eten waar ik zo heftig op reageer. Want net ging het weer en na het eten kwam het weer terug. Weet gewoon niet meer wat ik er van moet vinden. Weet alleen dat ik er geen zin meer in heb. ?

    Is het hyperventilatie? Is het een allergie? Is het een intolerantie? Ik heb alveel gedaan om er achter te komen maar het loopt telkens dood.

    Weet iemand raad?

    Alvast bedankt

    Reageer
    #2

    Het lijkt op hyperventileren...stress dus
    doe de test op:
    https://www.dokter.nl/zelftesten/hyperventilatietest/

    Reageer
    #3

    Weet niet of je antibiotica hebt gebruikt. Die verstoort je darmflora en zorgt voor verlies aan vitaminen en mineralen.  Zou advies vragen aan natuurgeneeskundige om de balans weer te herstellen.

    Reageer
    #4

    Hallo Catootje,

    Ik eet gezond en ben meerde natuurgeneeskundige geweest en lang in therapie geweest. Maar helpt helemaal niks. Ik ben een jongen van 26 en kan gewoon niet begrijpen hoe dit kan aanhouden nu al langer dan 2 jaar.

    Ik ben bezig met een histamine test en hyperventilatie test in het ziekenhuis. Ik hoop gewoon dat het hyperventilatie is en/of stress maar doe al 2 jaar ook heel rustig aan. Maar toch blijf ik over flink last van hebben.

     

     

    Reageer
    #5

    Hallo John

    Ik scoor heel hoog maar dit wist ik 2 jaar terug ook al. Alleen helpt niks wat ik doe en snap ook niet wat het in stand houdt. De psycholoog zegt dat ik niks heb en me gewoon het inbeeld. Maar ik heb aantoonbare klachten. Zelfs sporten is onmogelijk zoveel zwakte in de spieren. Ontlasting dat blijft schommelen. Ik kan alleen afwachten dat de long arts me chronische hyperventilatie kan bevestigen als diagnose. Want in histamine intolerantie geloof ik niet. Ik geloof wel dat bepaalde mensen niet goed kunnen tegen bepaalde voeding. Maar niet dat ze spierzwakte ontwikkelen en overal pijn er van krijgen. Want zo’n dieet heb ik ook 4 weken gevolgd. Maar blijf even veel klachten hebben als ik gewoon alles eet. Ben het gewoon zat om me iedere dag zo te voelen door 1x een darminfectie op te lopen. Ik krijg ook van niemand ondersteuning omdat ze niet begrijpen wat er met me aan de hand is. Want niemand kan het verklaren. Geen enkele dokter waar ik tot nu toe ben geweest. Ze zeggen allemaal dat ik gezond ben. Ik weet een ding en dat is dat er iets niet klopt. Als dat nou geestelijk of lichamelijk is maakt me niks uit. Als ik maar eens wist wat er aan de hand was.

    Reageer
    #6

    Het lijkt toch op chronische hyperventilatie. Dat verklaart dan ook de klachten. Ademhalingsoefeningen en spierontspanningsoefeningen zou je moeten doen

    Reageer
    #7

    hoi John,

    Dat hoop ik dan maar dat dat het is. Kan niet meer dan even me testen van de longarts afwachten. Hij meende ook al dat ik hyperventilatie had.

    Reageer
Reageer op: Verzuring spieren, vermoeidheid


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief