Vermoeidheid in spieren

Online ZorgZus
 • #1

  Ben (vrouw 49) nu een week ontzettend vermoeid in spieren in armen en benen. Heeft geeft een slap en vermoeid gevoel. Kan niet veel ondernemen. Af en toe ook een branderig en pijnlijk gevoel in armen. Heb zo iets ook gehad afgelopen november gehad. Er is toen bloed geprikt op allerlei dingen, maar alles was in orde. (heb in het verleden Vitamine D tekort gehad waar ik tabletten voor slik) maar de waarde stond 65, dus redelijk. Mijn vraag is nu wat kan nog meer de oorzaak zijn, maak me erg ongerust.

   

  Reageer
  #2

  Laat dan toch maar eens een nieuw bloedonderzoek doen

  Reageer
  #3

  Moet ik bloed laten prikken op vitamine D. kan deze in 3 maanden tijd weer zo naar beneden zijn met het  slikken van medicatie? Op welke dingen zou ik nog geprikt moeten worden?

  Reageer
  #4

  Vitamine D en vitamine B12, Bloedbezinking HB en ferritine

  Reageer
  #5

  Tandor, de uitslag bloed was allemaal goed. Vitamine D stond 60 en Vitamine B 12 stond 425(is dit zelfs niet aan de hoge kant?)

  Echter ik blijf nog zo verlammend vermoeid, kan bijna niets ondernemen,mijn armen en benen voelen loodzwaar en soms voelen ze branderig aan. Ook heb ik (druk) pijn in de spieren. Wat zou het nog meer kunnen zijn?

  Reageer
  #6

  Heb je veel stress?

  Reageer
  #7

  Dat valt wel mee. Is echt zo vervelend die moeheid.

  Reageer
  #8

  Moeilijk om daar zo zonder enig onderzoek iets over te zeggen..

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
Reageer op: Vermoeidheid in spieren
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief