cocaien verslaafd???

 • #1

  hallo

  ik ben een jonge vrouw van 24 en ben moeder van een bijna 3 jarige dochter, sinds 1,5 jaar gebruik cocaine. geen grote hoeveelheden (met 1 pakje van 0,5 gram daar doe ik 2tot3 dagen mee) maar toch dagelijks. het is alleen maar om de dag door te komen zonder drepressief gevoel dat is toch niet normaal!!!!! voor dat ik dat deed had ik al depressie en liep daarvoor ook bij een psycholoog en kreeg medicijnen daartegen.

  Ik wil ervan af! ben nu al 2 dagen clean en wil dat zo houden ik heb nog wel erge drang ernaar

  heeft er iemand tips of zijn er andere moeders die ook gebruiken?????

  Reageer
  #2

  Alleen voor de depressie? Moet je kijken hoe depressief je bent dat je het gebruik. Probeer het zonder die rotzooi. Je bent nota bene een moeder van een aantal kinderen. Denk is na, gebruik je hersens. Zit er nog meer achter dat je het gebruik? Heb je geen geld problemen? Ik zou drastisch hulp zoeken als ik jou was. Moet ik je dat nou vertellen? Een kind van 15 jaar?

  Reageer
  #3

  Beste, erg verstandig om hierover open te zijn. het is een start. Blijkbaar kamp je al lager met depressieve gevoelens en heb je psychische problemen.
  Ik wil je waarschuwen dat een cocaine verslaving sluupend is met een desastreuze afloop. Stop nu het nog relatief eenvoudig kan.
  meld je aan bij een online afkickkliniek.

  Reageer
Reageer op: cocaien verslaafd???
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief