verslaafd?

Bereken hier je BMI

De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

cm
KG
 • #1

  Ongeveer 3 jaar geleden ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met coke. In het begin was het geen probleem, maar uiteindelijk moest ik het elk weekend hebben.. ik gebruikte het stiekem, zelfs overdag. Mijn vriend waar ik mee samen woon wist er niks van.

  Sinds een paar maanden gaat het een stuk beter. Ik haal het niet meer stiekem en kan mezelf dwingen om naar bed te gaan als ik alcohol heb gehad. Ik denk er overigens wel altijd aan, maar ben de volgende ochtend blij als ik fris opsta.

  Ik ben denk ik altijd verslavings gevoelig geweest.. als ik drugs gebruik dan kan het nooit genoeg zijn.

  Gister heb ik weer is gehaald, omdat ik dit weekend naar een feestje zou gaan. Ik had mezelf overtuigd dat ik er niet aan zou komen totdat ik naar het feestje zou gaan. Helaas kon ik mezelf niet weerhouden. Soms lijkt het zelfs fijn om helemaal in mijn eigen wereld te zitten en alleen maar drugs te gebruiken

  Ik weet natuurlijk dat het enige antwoord is dat ik moet stoppen. Maar ik heb het gevoel dat ik dan met alles moet stoppen inclusief alcohol omdat de kans dat het fout gaat dan gewoon te groot is.

  ik vraag me alleen af of er nog meer mensen zijn die zichzelf soms gewoon niet in bedwang kunnen houden. En als je het dan in huis hebt, dat dat het enige is waar je aan kunt denken..

  Reactie
Reageer op: verslaafd?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief