verslaving

  • #1

    hoi!Ik ben nu ongeveer 25 jaar verslaafd aan alcohol,kalmerings tabletten,hasj,en cocaine.Ik krijg voor overdag oxazepam 2x daags 50 mg en voor s'nachts flunitrazepam 2mg(ook wel de bekende rohypnol genoemd)Ik ben al jaren bezig om van al deze verslavingen af te komen maar tot op heden geen resultaat,waarschijnlijk word ik morgen opgenomen in een afkick kliniek omdat het alcohol probleem echt uit de hand loopt.door de medicijnen krijg ik nu wanneer ik weer eens veel te veel gedronken heb complete black outs.Ik zie er als een berg tegen op om naar de kliniek te gaan maar als het me dit keer wel een goed resultaat opleverd is het me echt de moeite waard.alleen ik kan me geen normaal leven meer voor stellen zonder die medicijnen en eerlijk gezegd wil ik hier ook helemaal niet van af!!!wie kan mij nu een setje geven dat ik ook hier mee moet stoppen.zijn er mensen met de zelfde soort verslaving als ik die met succes zijn afgekickt??

    Reageer
    #2

    Blijkbaar wacht je op iets dat je van buitenaf beïnvloedt. Je geeft zelf aan dat je eigenlijk niet van deze middelen af wilt. Op basis van deze uitspraak zie ik de noodzaak niet energie in jou te steken totdat je zelf doordrongen raakt van een diepere wens om werkelijk gelukkig te zijn zonder deze psychische pain-killers. Begrijp je mij? Als jij niet wilt, gebeurt het niet. Pas als je zelf werkelijk bereid bent iets ouds op te geven zal zich er iets nieuws voor in de plaats aanbieden.

    Reageer
    #3

    Misschien 'valt het je op dat de zon feller schint als de rook om je hoofd is verdwenen' ooit als je clean bent.

    Wees nou eerlijk. Niemand wil toch eigenlijk liever verslaafd zijn, een slaaf van wat chemische middelen die blijkbaar meer voor elkaar krijgen dan jij met jouw persoonlijkheid??

    Reageer
Reageer op: verslaving


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief