Vochtophoping zijkant gezicht door Drugs.

  • #1

    Hallo ik ben 25 jr en heb in mijn leven op feestjes regelmatig drugs gebruikt. Dat was dan voornamelijk GHB en Speed. Nu heb ik een paar maanden geleden Keta gemixt met Speed genomen waarvan ik dacht dat het Speed was. Sindsdien heb ik wat vocht zitten naast me neus en net onder aan de buitenkant van me oog. Mensen in mijn omgeving zien er niks van, maar als ik goed in de spiegel kijk dan zie ik het wel. Het voelt ook gewoon wat dikker aan dan de andere kant van me gezicht, en soms bonst het ook als het ware. Ben naar de huisarts geweest en die kon er niks van maken. Ik vraag me af of ik het vocht bij de dokter eruit kan laten trekken dmv een spuit ofzo (klinkt misschien een beetje dom)!? Ik wil er echt snel van af. Help aub!

    Reageer
    #2

    Ik denk dat je er goed aan zou doen om via een verwijskaart van de huisarts naar de KNO arts te gaan. Die kan kijken wat er aan de hand is en er eventueel dan ook iets aan doen.

    Reageer
    #3
    Reageer
    #4

    Ik denk niet dat de KNO arts me kan helpen want het is echt me gezicht en niet me neus. Kan Acupunctuur niet helpen, want denk dat het misschien te maken heeft met de doorbloeding van de vaten in het gezicht!?

    Reageer
    #5

    Ik heb geen idee of acupunctuur zou kunnen helpen. Je zou het natuurlijk kunnen proberen.
    Je kunt natuurlijk ook terug naar je huisarts en om verder onderzoek te vragen

    Reageer
Reageer op: Vochtophoping zijkant gezicht door Drugs.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief