CBR bloedwaardentest

  • #1

    Hi,

     

    Ik had in Januari een bloedwaardentest van het CBR omdat ik met een paar slokjes te veel op ben gepakt. Superstom natuurlijk. Echter waren de waardes van mijn lever en bloed in orde, alleen ben ik door de psychiater afgekeurd.. Hierover ga ik bezwaar indienen maar ik ben bang dat het CBR daar maling aan heeft en mij alsnog de volle mep laat betalen voor de test.

    Ik moet dus nu over een paar maanden een nieuw onderzoek inplannen, ik vroeg mij dus af of het ergens mogelijk is om in de tussentijd bij een instantie een soortgelijke test af te nemen om een identificatie te krijgen over mijn waardes. Ik kwam op het internet een website tegen alleen had deze geen reviews en zag het er voor mij niet helemaal betrouwbaar uit. Heeft iemand enig idee waar ik eventueel terecht zou kunnen?

    Reageer
    #2

    Dat kan gewoon via de huisarts

    Reageer
Reageer op: CBR bloedwaardentest


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief