Cocaine met Epilepsy Ervaring

  • #1

    Hi,

    Dus ik heb cocaine gebruikt terwijl ik epilepsy heb (5 jaar aanvals vrij maar nog wel onder medicatie van depakine chrono en lamotragine)

    Ik heb echter geen aanval gehad, veel heb ik niet gebruikt en ik moet zeggen dat ik ook alcohol vlak ervoor gedronken had, ... je zou denken dat het een super gevaarlijk is toch!

    Maar ik nam de gok en kreeg absolut geen aanval, sterker nog ik vond er helemaal niets aan.. het was wel cocaine (getest)

    Ik vraag me dus af of ik gewoon geluk had en/of de gevaren van cocaine met epilepsy gewoon overschat worden en dat het allemaal wel meevalt.

    Ik zit namelijk te denken om het nog een keer te proberen omdat ik niets merkte.

    Vragen:
    - Worden de gevaren bovenschat? / valt het wel mee?
    - Hoe kan het dat ik geen aanval heb gehad terwijl overal gezegd wordt dat het zo super gevaarlijk is?

    Graag alleen professionele reacties, ik weet heel goed dat drugs mengen met alcohol slecht is en dat stimulanten niet samen gaan (het effect versterken of juist verminderen) met mediceijen.

    Thanks!

    Reageer
    #2

    Ik denk dat je heel veel geluk hebt gehad en het noodlot niet moet tarten. Maar of jij het risico op een insult wilt lopen, bepaal je natuurlijk helemaal zelf.

    Daarnaast is de combi van alcohol en coke sowieso een gevaarlijke. Er overlijden regelmatig mensen aan een hartstilstand door die combinatie

    Reageer
    #3

    Veel dronk ik niet (1 glas bacardi gemixt met cola) ... ik drink nooit wat.. lus geen bier, lus alleen rode wijn eigenlijk.

    Maar ik meen het hey.. ik voelde me niet slechter of beter door.
    Maarja het ging dus gewoon prima Epilepsie + Cocaine & Alcohol.

    heb wel heel weinig gedaan.

    Ik zal binnenkort ook nog LSD proberen en dan hier mijn ervaring vertellen.

    Graag hoor ik of nog andere mensen onder Depakine Chrono + Lamotragine geen problemen hebben samen met cocaine... en/of ik het enige ben.

    Reageer
    #4

    Hoi,

    Heb er zelf niet veel verstand van  met deze combo maar ik zou er toch mee opletten!

    Je zegt zelf dat je weinig hebt genomen maar dit kan sneller dan je denkt oplopen tot (veel) meer en dit is het natuurlijk niet waard!

    Groeten!

     

    Reageer
    #5

    Gebruik van drugs kan de neurotransmitters ontregelen, op kortere of langere termijn, plus dat het tekorten geeft in je lichaam. bij epilepsie spelen die neurotransmitters ook een rol. Onderschat ook niet het langere termijneffect. Experimenteren lijkt me erg onverstandig.

    Reageer
    #6

    Ok dus ik was bij de neuroloog en vertelde hem over het cocaine gebruik en nog samen met alcohol, hij zij dat het de kans vergroot omdat er 2 middelen zijn die tegen elkaar vechten maar dat cocaine zelf niet gelijk een aanval zal veroorzaken of iemand moet daar erg gevoelig voor zijn.

    ook zij hij dat de kans op een aanval groter is bij MDMA. verder daarna kwam alleen de gewone info van 'Drugs are baaad Mkaaay'

    Reageer
    #7

    Update: op noeuwjaar voor 2de keer coke gedaan, geen alcohol dit keer. Weer verliep alles netjes.

    Reageer
    #8

    Voor derde keer cocaine (beetje alcohol gedronken), dit keer wel ongv 3x meer dan alle andere keren.

    Resultaat: geen insulten gehad, wel een beetje last van trillende handen... dit is opvallend want toen ik Depakine combineerde met Lamotragine (lamictal) had ik ook last van trillende handen.

    De een zal natuurlijk wat gevoeliger zijn dan de ander maar ik kan vertellen dat wat op internet staat over dat Epilepsy + Cocaine levensgevaarlijk is volkomen onzin is.

    Ik moet er wel bij zeggen dat ik al 8 jaar aanval's vrij ben en Depakine Chrono 500mg in de ochtend en 2x 500mg in de avond gebruik, ik rook niet en drink bijna nooit alcohol (Mijn lever is dus gezond) op het moment dat je Cocaine gebruikt en alcohol drinkt wordt het namelijk door je lever afgebroken heb ik begrepen en mijn leven is super.

    Let op: Iedereen zit anders in elkaar, sommige hebben een betere lever dan een ander en andere hebben weer andere medicijnen die misschien wel slecht kunnen eindigen!
    Ik deel slechts mijn ervaaring!

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    "op het moment dat je Cocaine gebruikt en alcohol drinkt wordt het namelijk door je lever afgebroken heb ik begrepen en mijn leven is super."
    Dat is toch een denkfoutje.
    Wanneer coke en alcohol gelijktijdig worden gebruikt, wordt het afbraakproces van coke met 20% vertraagd. En 20% van de gebruikte coke wordt niet afgebroken. In de lever wordt door de combinatie van alcohol en coke dan een andere gevaarlijke stof aangemaakt; cokaethyleen.
    de lever zal ook proberen deze stof af te breken maar zal daarin niet slagen. De stof komt in de bloedbaan terecht en bereikt de hersenen. Het werkt op dezelfde receptoren waarop ook de coke werkt. Het is wel degelijk mogelijk insulten te krijgen, zeker als je al epilepsie hebt, en erger nog het kan hartstilstand veroorzaken. De combinatie heeft zo'n invloed op de lever, waardoor ook andere stoffen, zoals medicijnen niet goed kunnen worden afgebroken. Dan kunnen medicijnen ook een andere uitwerking gaan krijgen.
    Of je lever zo gezond is als jij denkt, zou nog moeten blijken uit een bloedonderzoek. Als je langdurige medicijnen gebruikt, heb ik daar zo mijn twijfels over. Ik denk dat je vooral geluk hebt gehad, dat het niet mis is gegaan.

    Reageer
    #10

    Ik had vandaag een bloed onderzoek gedaan voor zowat 10 verschillende dingen.
    alleen cholesterol is 1.01 (aan de lage kant) de rest is allemaal prima binnen de normen.

    Ik denk dat ivm mijn gezonde leefstijl en voeding de kans gewoon minder is om insulten te krijgen bij cocaine gebruik, het enige wat ik onder invloed voel is een bizar hoeveelheid drag om te gaan praten en wat trillende handen. ik denk dat net zoals met flitsgevoeligheid je voor cocaine ook gewoon gevoelig moet zijn of net de medicatie hebben wat niet samen daarmee goed gaat.

    Reageer
    #11

    Bloedonderzoek zegt niet zo heel veel en wil niet zeggen dat alles in orde is. Het meet ook zeker niet alle lichaamsfuncties. Vaak merk je het pas als het te laat is. Wil je hier alleen je verhaal kwijt of wil je wat aan je gezondheid doen?

    Reageer
Reageer op: Cocaine met Epilepsy Ervaring


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief