1x Cocaine met alcohol gebruikt

 • #1

  Hallo, ik ben een meid van 20 jaar en ik heb gister een feestje gehad waar ik (voor het eerst) cocaine heb gebruikt. Ik heb 2 lijntjes gehad en daarna ben ik alcohol gaan drinken. Nu lees ik dus overal dat het schadelijk kan zijn, maar omdat ik erg angstig ben geworden wil ik toch vragen of ik hiermee nu grote problemen kan krijgen. Ik had het nog nooit gebruikt, en ben ook niet van plan het nog eens te doen, maar ik voel me verder niet raar nu. Het is nu de ochtend erop. Ik heb alleen een beetje hoofdpijn, geen last van hartkloppingen etc, maar Kan dit alsnog in de komende dagen gevolgen hebben voor mijn gezondheid?

  Reageer
  #2

  De volgende keer eerst even daar over na gaan denken voordat je 2 lijnen je neus in trekt op een feestje. Antwoord op je vraag heb ik helaas niet .

  Reageer
  #3

  Als er al iets mis was gegaan, dan was dat vrijwel meteen gebeurd. Je kunt er dan hartproblemen door krijgen.

  Reageer
  #4

  Oke, dus ik hoef me nu geen zorgen te maken? Ik ben namelijk niet van plan het nog eens te doen en het is nu zo’n 12 uur geleden dat ik het heb ingenomen.

  Reageer
  #5

  Dan zal het wel goed zijn

  Reageer
Reageer op: 1x Cocaine met alcohol gebruikt


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief