Rode en gezwollen derde teen

  • #1

    Ik heb al minstens een jaar dat mijn derde teen van mijn linkervoet ligt opgezwollen en rood is. Ook is de teen moeilijk te krommen. Ik heb me er nooit zorgen om gemaakt omdat ik er verder geen last van heb, het doet geen pijn, maar ik ben toch wel nieuwsgierig of iemand een idee heeft wat het zou kunnen zijn?

    Zoals ik al zei heb ik dit al minstens een jaar, maar ik weet niet of het nog langer is. Ik heb in de herfst van 2011 mijn linkerenkel dubbel verzwikt, de ene band verrekt en de andere gescheurd. Daarbij is toen ook het sprongbotje verplaatst en gekneusd. Het meest vreemde was dat op mijn voet, bij de overgang naar mijn tenen, bij mijn kleine tot aan de derde teen een blauw/zwarte plek zat, maar die nooit echt pijn deed, behalve als ik er echt op drukte.

    Ik denk dus dat het daar iets mee te maken heeft maar ben er niet zeker van..
    Kan iemnad me helpen?

    Reageer
    #2

    Hai, kennelijk heb je destijds waarschijnlijk ook je teen gekneusd of misschien wel iets gescheurd want je hebt een flinke bloeduitstorting daar gehad als je zegt dat het blauw/zwart is geweest. Ik ben geen arts maar volgens mij kan alleen een foto uitwijzen of er nog steeds een kwetsuur is of niet.

    Kim

    Reageer
    #3

    Sinds een week is mijn middelste teen gezwollen tot aan het eerste kootje. Soda helpt niet en zie ook geen pus. Wat kan ik hieraan dien?

    Reageer
    #4

    Je zou ermee naar de huisarts kunnen gaan en ernaar laten kijken

    Reageer
Reageer op: Rode en gezwollen derde teen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief