erge buikpijn en zo misselijk, kots zelfs water uit

  • #1

    Ik weet niet zo goed of ik naar de dokter kan hiermee of niet. De enige problemen waar ik iets over kan vinden zijn hevig bloedverlies en onregematigheid.

    ik heb sinds mijn eerste ongesteldheid ontzettende krampen. op mijn 15de ging ik aan de pil, omdat ik zo'n erge kramp had gehad, dat ik bijna 112 heb gebeld. ook toen voelde ik me altijd erg ziek. ik ben een hele tijd depri geweest (voor geholpen) en ben ook gestopt met de pil sinds ong. 6 maanden(ben nu 18). mijn humeur voelt een stuk beter, maar mijn menstruatie niet. Ik ben denk ik erg gevoelig voor al die hormonen, ik heb ook erge steken/verdrietig gevoel bij mijn eisprong.

    Ik ben precies, op de dag om de 30 dagen ongesteld, en aan het eind van de ochtend, rond 11 uur begint het altijd. ik krijg zo'n erge kramp dat ik niet kan opstaan en lig te kreunen alsof ik aan het bevallen ben. ook wordt ik dus heel erg misselijk. ik kots dan eerst alles uit wat ik heb gegeten, en als ik water probeer te drinken of iets te eten dan kots ik dat ook uit. Het duurt meestal maar 1-2 uur (krampen houd 2-3 dagen aan, maar niet zó erg)maar ik kan er echt niet tegen.

    Ik vraag me af wat die misselijkheid is, ik kan het namelijk alleen bij zwanger vrouwen vinden?
    En kan ik er nog iets aan doen?
    ik wil liever niet meer aan de pil, ik voel me dan zo leeg.

    Reageer
    #2

    Ik ben geen dokter, maar kun je op de ochtend dat je ongesteld gaat worden niet een pijnstiller nemen? Ik zou dat aan je huisarts vragen.

    Reageer
    #3

    Die misselijkheid en het overgeven herken ik ook heel erg. Wanneer je van te voren weet op welke dag je ongesteld wordt; zou ik zeker een pijnstiller nemen. Maar misschien in overleg met de huisarts de dosering of speciaal tegen menstruatiepijn zoals Aleve Feminax. Sommige pijnstillers werken bloedverdunnend en dat is misschien niet zo handig, maar ik ben geen arts op dit gebied. Ik weet eigenlijk nooit wanneer ik ongesteld wordt en ik heb niet altijd last van menstruatiekrampen gelukkig; hierdoor slik het niet preventief, maar in jouw geval zou ik het wel overwegen. (En slikken op het moment dat ik al ziek ben; heeft weinig zin, want dan komt het er gewoon weer uit... Dat zal jij ook wel herkennen denk ik...)

    Het zal geen wondermiddel zijn, maar wellicht geeft het een beetje verzachting.

    Sterkte!!!

    An

    Reageer
    #4

    Ik heb om de maand last van een buikkramp samen met misselijkheid en kotsen. het gebeurd midden in de nacht ik word wakker en het is weer hetzelfde verhaal. de eerste keer was ik erg geschrokken en hadden we ook bijna 112 gebeld. maar nu weet ik wat me altijd te wachten staat. Ik weet er nu mee om te gaan maar dat maakt het niet minder. het duurt bij mij zo'n 10 tot 20 minuten en dan kan ik weer gerust me bed in en slaap ik heerlijk.

    Reageer
    #5

    hallo ik ben een meisje van 13 jaar en bij mij gebeurt dat ook het kotsen en erge krampen maar opeens stopte het

    Reageer
Reageer op: erge buikpijn en zo misselijk, kots zelfs water uit


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief