krachtverlies

  • #1

    hallo iedereen,

    ik heb de laatste drie weken last van een paar vage klachten. Het begon met een algemeen gevoel van zwakte, ik had ook elke dag erge hoofdpijn. Ik was vaak misselijk en had toen ook diarree. Ik was ook al een tijdje érg vermoeid.

    Na een paar dagen verdwenen die klachten echter en kwamen andere klachten in de plaats. Ik kreeg last van verzuurde spieren, met name in mijn bovenbenen en bovenarmen. Deze verzuring trad op zonder enige inspanning. Verder had ik ook soms het gevoel dat ik gewoon door mijn benen ging zakken,alsof je al heel lang niets meer gegeten hebt, op die moment voelde ik mij heel zwak en rillerig.

    Op dat moment ben ik naar de huisarts gegaan, hij schreef mij energiepillen, bloeddruk verhogende pillen en magnesium voor voor mijn spieren. Bloed is getrokken, de uitslag was negatief, niets aan de hand.

    We zijn nu ongeveer 2 weken verder en er is bijna geen verbetering. De vermoeidheid word steeds erger, tot op het punt dat ik niet meer kan gaan werken. Mijn spieren zijn duidelijk zwakker en ik heb ook last van een soort druk in mijn hoofd, heel vreemd. De hoofdpijn is grotendeels verdwenen dus ik denk dat dat mijn te lage bloeddruk zal geweest zijn.Ook heb ik nu last van stijve gewrichten...zou niet mogen als je 22 bent denk ik dan.

    Ik vind mijn symptomen heel vreemd en ik vroeg me af of iemand van jullie iets herkend? Ik ga sowieso terug naar de huisarts maar die is nu in verlof.

    Reageer
    #3
    Reageer
    #4

    Weet je inmiddels meer over je aandoening?

    Reageer
Reageer op: krachtverlies


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief