Knobbeltjes en geen idee wat het is

  • #1

    Beste,
    Ik heb een heel klein knobbeltje van ongeveer 5mm ofzo en het is zacht volgens mij en kan verspringen als je erop knijpt. Er zit enkel aan het uiteinde een hard puntje op maar er loopt ook een adertje of bindweefsel draadje overheen dus het kan zijn dat het harde puntje de plaats is waar het vast hangt aanbdat adertje of bindweefsel misschien. Het zit vlak naast een voelbare lymfeklier maar kan dit bolletje misschien een vetbolletje zijn, voldoet het aan de eugenschappen van een vetbolletje of moet ik me ongerust maken??

    Ook heb ik achteraan in de nek dus dicht bij de wervels een knobbeltje van obgeveer 1 cp ofzo en er loopt ook zo'n odertje ofzo of spiertje over maar dat spiertje beweegt als je erop duwt maar de knobbel zit vrij vast tenzij je heb echt vastneemt dan kan je heb bewegen een beetje. Maar het voelt hetzelfde als andere lymfeklieren die ik voel maar wat is het, kan het een gewone lymfeklier zijn of ook een vetbolletje ofzo geen idee ???

    Moet ik me ergens zorgen over maken?

    Reageer
Reageer op: Knobbeltjes en geen idee wat het is


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief