Een nacht per week niet slapen

  • #1

    Mijn naam is Lilly en ik ben een jongvolwassen vrouw. Ik sliep altijd prima, ging rond 1 uur naar bed, werd wakker rond 10, niks aan de hand. Tot ik een tijd geleden had afgesproken met iemand om een nachtje door te halen. Die nacht daarvoor ging ik lekker optijd naar bed, zodat ik het makkelijker vol kon houden, maar ipv langer te slapen, lukte het me niet eens om een oog dicht te doen. Ik heb die hele nacht misschien 1 uurtje geslapen.
    Sinds die nacht heb ik vaker last van slapeloosheid. Soms slaap ik oprecht gewoon een hele nacht niet. Het valt me op dat dit steeds dezelfde nacht is in de week. Eerst was dit door school, maar nu het vakantie is heb ik het nog steeds. Opzich kan ik het prima hebben en voel ik me overdag niet veel moeer dan normaal ofzo. Ik kan me alleen niet voorstellen dat het goed is voor een mens om met regelmaat een nacht in de week helemaal niet te slapen. Derest van de week slaap ik ook niet optimaal hoor, dan kom ik lastig in slaap, maar goed wel meer dan 7 uur en dat is prima. Wat kan ik het beste doen?

    Reageer
Reageer op: Een nacht per week niet slapen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief