Rode vlekjes tong

  • #1

    Hallo allemaal

    Ik heb nu al een dikke week last van rode puntjes op mijn tong. Het topje staat werkelijk vol, maar hoe mee rje naar het centrum van mijn tong gaat hoe minder vlekjes er zijn. Op het puntje van mijn tong liggen ze zo dicht opeen dat het bijna lijkt alsof ze een beetje uitsteken. Het voelt aan alsof ik mijn tong verbrand heb, maar ik ben heel erg zeker dat dit niet het geval geweest is.

    Misschien nuttig om te weten, ik ben nu bijna aan het einde van een antibioticakuur omdat ik keelpijn had, vergrote amandel en blijkbaar vocht achter trommelvlies . Ik voelde het vocht niet zitten, had alleen een lichte oorpijn. Keelpijn en amandel zijn status quo gebleven, de oorpijn is iets geks. Toen ik bij de dokter ging had ik wel oorpijn, maar die was best draaglijk, eenmaal met de antibiotica gestart werd de oorpijn veel feller en voelde ik ook echt vocht achter mijn trommelvlies. De oorpijn is nu min of meer zoals voordien en ik voel opnieuw niet meer dat er water in mijn oor zit.

     

    Ik heb geen idee of alles verband houdt met mekaar, ik denk zelf eerlijk gezegd van niet, men keel en oor doen al zo lang lastig (2maand) dus het lijkt me gek dat de tong er iets mee te maken heeft. Anyway, is er iemand die het herkent of een vermoeden heeft van wat er met mijn tong aan de hand is?

     

    Groetjes Caro

    Bijlagen:
    Reageer
Reageer op: Rode vlekjes tong


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief