Extreme vermoeidheid

  • #1

    de laatste dagen ervaar ik extreme vermoeidheid en gespannen spieren/spierpijn. Dit samen met opgezette klieren in hals en nek, alsook onder de oksels en vlagen van diarree. Ik heb voor dinsdag een afspraak gemaakt bij de HA. Maar via hier zou ik toch wel eens iets willen vragen.

    Kunnen deze klachten ontstaan door angst en stress?
    Ik heb de afgelopen 4 maand veel zorgen gehad ivm SOA's door een stommiteit... Heb me 3 keer laten testen tot aan de 3 maand periode. Deze testen waren negatief maar toch heb ik nog klachten. Hiervoor ga ik enerzijds naar de HA terug maar ik ben wel eens bang dat de uitslag van de test zou kunnen veranderen, ondanks dat ik geen seks meer heb gehad. Enkel eigen bevrediging.

    Reageer
    #2

    Het lijken toch stress/angst klachten

    Reageer
    #3

    Zou het misschien klierkoorts kunnen zijn aangezien de klieren op meerdere plaatsten dik voelen? ik blijf er vanaf maar als ik bepaalde bewegingen doe dan voel ik wel verdikkingen in liezen, oksel en nek. Ook heb ik last van een witte uitslag op de tong, maar ervaar wel geen keelpijn of koorts. Enkel soms eens zweet uitbraken.

    Reageer
    #4

    Moeilijk te zeggen zo.. Laat een bloedonderzoek doen

    Reageer
    #5

    Bedankt zal het zeker voorstellen!

    Reageer
    #6

    Maar een soa test moet ik niet meer herhalen vermoed ik als de laatste test tussen de 11-12 weken na contact is gebeurt?

    Reageer
    #7

    Nee, niet nodig

    Reageer
Reageer op: Extreme vermoeidheid


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief