Vocht? In voorhoofd

  • #1

    Hallo,

    Ik ben op het moment op vakantie in Curacao waar ik de eerste dag met een boottocht mee ben geweest volop in de zon. Nu heb ik me wel ingesmeerd, maar ik lag veel in het water en ik was mijn lippen vergeten. Die verbranden dus ook, niet bij stilgestaan en mijn onderlip zwol heel erg op. Ijs erop gedaan, ibu genomen en toen is het weggegaan. Nu heb ik echter last van een gezwollen voorhoofd tot aan tussen mijn wenkbrauwen. Een duidelijke bult met wat ik denk vocht. Je kunt er op drukken, doet niet echt zeer en is niet anders van kleur. Heb geprobeerd te koelen en water te drinken maar het gaat niet weg. Weet niet zo goed wat ik moet doen. Kan iemand mij helpen?

    Reageer
    #2

    ik denk dat het toch verstandig is om een dokter op te zoeken.

    Reageer
    #3

    De bult is opeens ietsjes minder geworden, valt niet meer zo op maar zit er nog wel een beetje... Toch even gaan?

    Reageer
    #4

    Kijk het dan nog even aan.. als het er morgen nog is, ga dan wel even naar een dokter. En hoe moeilijk het al zijn: maar blijf even uit de zon !

    Reageer
    #5

    Bedankt!

    Reageer
Reageer op: Vocht? In voorhoofd


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief