Smoes voor schaamlipcorrectie

  • #1

    Lieve mensen,

    Ik heb over 2 weken een schaamlipcorrectie gepland staan.
    Echter woon ik thuis, mijn moeder weet ervan maar mijn vader en broer niet. Dat is ook zeker niet de bedoeling, omdat bij ons dit soort dingen behoorlijk prive zijn zeg maar.
    Bovenop het feit dat ik het zelf liever niet vertel, kan ik met zekerheid zeggen dat zij het uberhaupt niet eens zouden willen weten.
    Nu ben ik dus hard opzoek naar een goeie smoes, die ongeveer dezelfde procedure en hersteltijd heeft als een schaamlipcorrectie.
    Ook voor familie en werk natuurlijk, maar zij zien mij dan niet iedere dag. Dus een smoes voor hen bedenken is wat makkelijker.

    Ik zat zelf te denken aan een ingegroeide haar in mijn lies die ontstoken is, waardoor er nu een abces zit die weggesneden moet worden of iets?
    Maar die ingreep heeft volgensmij helemaal niet zo'n lange en "complexe" hersteltijd. Daarbij hadden ze dan in principe al lang moeten merken dat ik bijvoorbeeld een beetje moeilijk liep door dat abces.

    Ik ben echt even radeloos, maar de tijd begint te dringen. Het is ook wel belangrijk dat de smoes een soort van urgent is, omdat ik niet in staat zal zijn om het huishouden etc weer op te pakken. Normaal doet mijn moeder dit dan, maar zij is onverwachts de komende maanden niet in staat om dat te doen. De chirurg kon mij hier helaas niet mee verder helpen..

    Alvast heeel erg bedankt!

    Reageer
    #2

    Echt helemaal niemand? Op een doktersforum zouden er toch wel mensen moeten zitten die een vergelijkbare ingreep weten.. ๐Ÿ™

    Reageer
    #3

    Toevallig zit ik met hetzelfde probleem en ben ik opzoek naar een smoes. Ik sport elke week met vriendinnen, maar weet echt niet wat ik tegen hen moet zeggen waarom ik 6 weken niet meer mee kan sporten.
    Inmiddels is jou bericht alweer even geleden, ik ben benieuwd hoe je dit hebt opgelost?

    Reageer
Reageer op: Smoes voor schaamlipcorrectie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief