Onverklaarbare rode vlekken

  • #1

    Mijn moeder heeft last van veel vrij grote rode vlekken die vooral op haar benen zitten maar ook enkele op haar gezicht en kleinere vlekken in haar mond. Veder heeft ze ook enkele vlekken op haar rug en buik. Het begon 4 dagen geleden en het aantal vlekken is alleen gestegen.

    Veder heeft ze het enorm koud, de vlekken doen ook pijn, ze is vermoeid en eten doet pijn in de mond en ze heeft last van een droge mond. Er zijn ook enkele witte wondjes in haar mond.

    Ze is 55 jaar

    Reageer
    #2

    Moeilijk om daar zo zonder enig onderzoek over te eggen. Ik denk wel dat het verstandig zou zijn, om met de klachten naar de dokter te gaan.

    Reageer
    #3

    We zijn naar de huisarts gegaan en die zij dat het bedwansten waren echter komen de symptomen van bedwansten niet voor bij mijn moeder en de symptomen waar zij last van heeft zijn niet te vergelijken met bedwansten.

    Reageer
    #4

    Ik kan er zo helaas ook niets over zeggen. Vraag dan een verwijzing voor de dermatoloog

    Reageer
Reageer op: Onverklaarbare rode vlekken


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief