Menstruatie blijft uit

  • #1

    Hallo ?

     

    Ik neem al zeker 7jaar de pil. In het begin nam ik deze maar 1 maand met daaraan een stopweek. Nu neem ik mijn pil al enkele jaren 2 maand door. Ik wou nu mijn pil doornemen, aangezien met dit warme weer menstrueren niet zo fijn is. Ik heb 1pilletje van mijn 3de strip genomen toen ik plots besefte dat ik mijn stopweek dan op vakantie ging krijgen, dus ben ik gestopt.

    Dus ik heb eigenlijk 1pilletje teveel genomen (op woensdag). Nu op donderdag had ik ineens last van bruin bloedverlies. Dit heeft zeker 5dagen geduurd. Maar ik heb mijn menstruatie niet gekregen terwijl ik wel in mijn stopweek zit.

    Iemand hier ervaring mee? Maak me zorgen dat ik dat 1pilletje teveel niet mocht genomen hebben.

    Liefs,

    ?

    Reageer
    #2

    Dat ene pilletje kan verder geen kwaad hoor. Maar het doorslikken zelf kan wel voor de klachten zorgen. gewoon even rustig afwachten maar wel weer op tijd met de pil starten.

    Reageer
    #3

    Kan het dan zijn dat ik dit keer geen menstruatie krijg zoals ik ze anders heb? Moet woensdag terug met mijn pil beginnen en het is al maandag en heb nog steeds mijn menstruatie niet.

    Reageer
    #4

    Het zou kunnen

    Reageer
    #5

    Ok bedankt. Heb dit nog niet eerder gehad dus ben wel een beetje ongerust over wat dit kon zijn.

    Reageer
Reageer op: Menstruatie blijft uit


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief