HELP!! Moet bloedprikken met thc in bloed

  • #1

    Hallo,

    Ik moet binnenkort bloedprikken voor mijn schidklierafwijking. Maar ik smoke af en toe en ik heb gehoord dat het 2 maanden aantoonbaar is in je bloed. Maar als ik moet bloedprikken kijken ze dan ook naar me thc wat dan in me bloed zit? Zoja zou een dokter het dan zeggen waar mijn moeder bij is? Of het in een brief zetten die altijd wordt opgestuurd?

    Alvast bedankt

    Reageer
    #2

    In principe wordt daar niet naar gekeken.

    Reageer
    #3

    Dus ik loop het risico niet dat ik gepakt wordt?

    Reageer
    #4

    Als ze er niet naar kijken, niet.

    Reageer
    #5

    nee, ze testen daar niet op dus ze gaan de moeite niet nemen om het aan te tonen. alleen bij een drugstest of iets wordt daar specifiek op getest, maar bij zo'n onderzoek totaal niet.

    Reageer
    #6

    Nee, als je schildklier laat testen dan testen ze alleen tsh, T4, T3, FT4 en FT3 denk ik. Als de arts echt een compleet beeld wil krijgen dan test hij ook de hoeveelheid bloedcellen, HB, wat vitamines en mineralen, en misschien ontstekingswaarden en leverwaarden. Leverwaarden kunnen wel verhoogd zijn als je extreem veel drinkt, maar niet door blowen.

    Ze testen nooit zomaar of je drugs in je bloed hebt, dat heb ik in elk geval nog nooit meegemaakt en nog nooit gehoord gehoord. Volgens mij staat de optie 'wiet/thc' niet eens op de lab formulieren die ze gebruiken als je schildklierwaarden laat meten.

    Reageer
    #7

    Echt gezond is het in elk geval niet en op jongere leeftijd en nog stiekem ook lijkt het me niet verstandig. Wietgebruik heeft bijvoorbeeld invloed op de neurotransmitters. Weet niet wat voor effect het zou kunnen hebben op de schildklier. Gebruik van drugs zorgt ook voor de onttrekking van allerlei voedingsstoffen op je lichaam, zoals magnesium en zink. Daardoor is het van invloed op je hele gezondheid.

    Reageer
    #8

    @Catootje Wiet roken is vooral erg slecht voor je longen. Op neurotransmitters zal t vast ook wel invloed hebben (dat zorgt immers ook voor t stonede gevoel dat blowers als prettig ervaren), waardoor de kwaliteit van je slaap bijvoorbeeld beïnvloed kan raken. Je ziet bij mensen die stoppen met regelmatig blowen bv vaak dat ze plots heel levendige dromen/nachtmerries krijgen.

    Maar voor zover ik uit de openingspost kan opmaken blowt diegene dat maar af en toe. Ik denk dat de schade daaraan wel zal meevallen. Verslaafd raken aan thc of nicotine lijkt me overigens wel een slechte zaak. Maar jouw post komt wel erg betuttelend over.

    Mag ik vragen waar je de wijsheid vandaan haalt dat wietgebruik een tekort aan magnesium en zink in je lichaam tot gevolg kan hebben? Een korte google-zoekactie heeft me namelijk geen enkel resultaat opgeleverd. Ik ben erg benieuwd.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Ik moet ook bloedprikken maar smoke af en toe ook ik moet priken voor mijn coelialie is dat dan te zien bij de uitslagen en zo ja zouden ze dat dan tegen mijn ouders vertellen?

    Reageer
    #10

    Ik moet bloed laten nemen om een check up te doen voor eventueel vitaminen tekort het zou een week of twee weken zijn nadat ik wiet heb gerookt, gaan ze dit zien ?!

     

    Reageer
    #11

    als ze naar de vitamines kijken zien ze dat natuurlijk niet

    Reageer
    #12

    Ik heb 4 dagen geleden gesmored en ik moet bloed laten trekken voor allergie kunnen ze dat dan zien??

    Reageer
    #13

    Ja dat zou dan gezien kunnen worden

    Reageer
Reageer op: HELP!! Moet bloedprikken met thc in bloed


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief