Branderig gevoel

Online ZorgZus
  • #1

    Hey allemaal, ik heb even een vraagje want ik maak me toch wel een beetje zorgen. Sinds ongeveer woensdag heb ik last van een soort branderig gevoel rond de ingang van mijn vagina. Heb verder niet echt jeuk ofzo, alleen dat branderige gevoel. Nu heb ik vanmorgen dus met een spiegeltje even gekeken, nog nooit eerder gedaan dus ik heb ook eigenlijk niet echt een idee hoe het er daar uit hoort te zien, maar echt in de vagina zeg maar waar de penis in gaat zit rondom dat gat zegmaar wat kleine plekjes, wat lijkt op een soort minischaafwondjes. En wat witte afscheiding geloof ik ook, maar dat was niet zo duidelijk want ik wilde dat weghalen maar dat lukte niet zo goed. Het is niet opgezet en ook niet rood ofzo, het brandt alleen.

    Ik dacht eerst aan een schimmelinfectie maar ik heb daar informatie over gezocht en ik heb dus de jeuk niet en het ziet er echt niet zo uit als op die plaatjes. Ik heb dus geen idee wat het is. Ik heb het wel eens eerder gehad maar dat was na de eerste keer seks te hebben gehad. Toen duurde het een paar dagen en was het over. Zaterdag heb ik voor het laatst seks gehad, dus ik weet niet of dat er mee te maken heeft? Ik slik de pil en we gebruiken altijd condooms.

    Weten jullie wat dit kan zijn?

    Reageer
    #2

    Hai, smeer een beetje Sudocrem rond je vagina en tussen de schaamlippen. Niet in je vagina smeren. Als het ook branderig voelt in de vagina, doop dan een tampon in gewone witte volle yoghurt en breng die vaginaal in. Wel een beetje een geklieder, maar de koude yoghurt stilt de jeuk, en helpt om de zuurtegraad van de vagina weer op peil te krijgen.

    Groet Emma

    Reageer
    #3

    Mocht dat niet goed genoeg doen helpen, ga dan naar de huisarts. Succes.

    Reageer
Reageer op: Branderig gevoel


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief