pijn in ronddom mijn navel, trekt horizontaal naar mijn rug

  • #1

    Geachte heer / mevrouw,

    4 weken geleden ben ik naar Curacao gegaan en naar de Dominicaanse repulbliek en 2 weken Cuba. Ik heb een pijn die trekt van mijn navel horizontal naar rechts achter mijn rugen zaakt naar mijn rechterbeen. soms verplaats die zich links van mijn navel naar mijn achter rug links. alles wat ik eet en drink komt het uit als diaree. ik heb geen bloed of slijm in mijn ontlasting.de artsen in Cuba kunnen ook niks vinden en wilde een kijk operatie doen.zij denken dat het misschien cyste kunnen zijn. omdat ik endimentriose patient ben en in het verleden geopereerd aan cysten. ik ben naar Nederland gevlogen. ben bij de huisarts geweestin Nederland en hij denkt dat het aan mijn darmen zit en maag. urine en bloed tekst gedaan, kunnen zij niks vinden. Zit nog steeds met die pijn. 2 dagen geleden is de pijn heftiger geworden, en ik ben naar de ziekenhuis gegaan in Amsterdam. daar hebben zij weer bloed en urine genomen, maar kunnen niks vinden. zij hebben mij door verwezen naar een internist. die kan mij ook niet helpen. verder heeft hij mij door verwezen naar een specialist darm,maag en lever. Hij denkt dat ik misschien en parasiet zit in mijn darmen. ik moet tot dinsdag wachten om de ziekenhuis te kunnen bellen. want vandaag is konnigen dag. Ik slik paracetamol tegen de pijn mag van de artsen 6 a 7. maar dit is ook slecht voor mijn nieren?
    Graag uw advies.
    mvgr. Saida

    Reageer
    #2

    Hallo, ik denk dat je het onderzoek van de maag-, darm- en leverspecialist moet afwachten. Een paar dagen paracetamol kan geen kwaad, mits je je aan de voorgeschreven dosis houdt. laat je weten wat de uitslag was?

    Sterkte, Britt

    Reageer
Reageer op: pijn in ronddom mijn navel, trekt horizontaal naar mijn rug


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief