Irritatie iris/pupil – niet rood

  • #1

    Ik heb al sinds ruim twee maanden last van een irritatie in mijn oog (ik draag normaal lenzen). Het voelt alsof er constant iets schuurt tegen mijn iris/pupil en het is een beetje een branderig gevoel. Ik heb al een tijdje geen lenzen meer ingedaan, omdat dit na een paar uur behoorlijk pijn doet in mijn oog. Ik heb niet het idee dat het door de lens komt, omdat ik deze bijna niet meer draag nu.
    Ik ben al langs de huisarts geweest, maar die kon niks vinden. Het is ook niet rood, dat is het vreemde, want ik voel toch echt dat het niet lekker zit.
    Heb oogdruppels gekregen, omdat mijn ogen wel erg droog waren vond ze. Maar ben daar nu al paar weken mee aan het druppelen en nog niet echt verbetering gemerkt..

    Enig idee wat het zou kunnen zijn?

    Reageer
    #2

    Het zou een puistje aan de binnenkant van het ooglid kunnen zijn. Ga terug naar de huisarts en laat ernaar kjjken. Als de huisarts nog steeds niets kan vaststellen, vraag dan een verwijzing voor de oogarts.

    Reageer
Reageer op: Irritatie iris/pupil – niet rood


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief