pijn in borst

  • #1

    Hallo,

    Ik heb al een paar maanden pijn in mijn borstbeen en die pijn straalt uit naar rechts. Ook heb ik een benauwd gevoel. Ik weet niet of dit er iets met te maken heeft maar er is bij hyper gevoelige longen vastgesteld. Ook staat mijn linker kant van de ribben hoger dan de rechter. Een paar maanden terug heb ik een 3tal maanden snachts wakker geworden omdat ik niet aan adem kon komen ben hier met naar de dokter geweest die nam me niet serieus. Ik heb dus wat medicantie gekregen die totaal geen effect had. Het werd dus erger want ik moest ook daar door overgeven en begon het ook overdag te hebben. Na een tijd is het zomaar over gegaan. Kan u mij soms vertellen wat die pijn in mijn borst zou kunnen zijn en of ik mij moet druk maken om wat ik al heb gehad. Alvast bedankt

    Reageer
    #2

    Wie heeft de diagnose hyper gevoelige longen gesteld? Heb je daar medicijnen voor gekregen?

    Reageer
    #3

    Longspecialist heeft deze diagnose vastgesteld. Er is mij gezegt dat er weinig aan te doen valt. De medicatie die ik toen heb gekregen weet ik niet meer want het was vastgesteld op mijn 15de.

    Reageer
    #4

    Ik adviseer om terug te gaan naar de longarts. Vraag de huisarts om een verwijzing of bel met de poli en vraag of je een vervolgafspraak kunt maken.

    Reageer
    #5

    Zijn zulke symptomen echt zorgwekkend? Want de medicatie dik altijd toe geschreven krijg hebben totaal geen effect. Ik heb al vanalles had, tetsen gehad nooit kwam er iets uit dat me echt hielp en ben dan ook de bezoeken naar dokter en specialst gestopt.

    Reageer
    #6

    Ik kan niet beoordelen of de klachten zorgwekkend zijn. Ze zijn in ieder geval wel heel vervelend. Er komen nagenoeg jaarlijks nieuwe geneesmiddelen op de markt. Wellicht is er nu wel een middel dat je klachten van verlichten.

    Reageer
    #7

    Syndroom van Tietze?

    Reageer
Reageer op: pijn in borst


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief