Ik ben nog NOOIT opgewonden geweest

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo, ik ben een meisje van 18, en ik heb een probleem: ik ben namelijk nog nooit opgewonden geweest (ben dus uiteraard ook nog nooit klaargekomen) Ik weet niet hoe het komt, ik ben nooit misbruikt of iets dergelijks, en het probleem is er al mijn hele leven.
    Ik wil het wel heel graag, maar lichamelijk lukt het gewoon niet om opgewonden te worden, Ik voel me ook nooit 'opgewonden'.Met mijn vorige vriend hebben we alles geprobeert, P0rno films enzo, en we hebben er ook altijd de tijd voor genomen, ook voor het voorspel enzo, maar het lukt gewoon niet. Mijn relatie is hier ook stuk door gelopen. Heel soms in dromen voel ik me wel eens opgewonden, dus ik weet wel hoe het voelt, maar dit komt heel zelden voor, en 'in het echt' lukt het niet.
    Ik ben bang dat dit nooit over gaat en dat ik nooit lekkere seks zal kunnen hebben, please help me!!

    Groetjes een wanhopig meisje

    Reageer
    #2

    Hoi,

    Ik kan het me niet voorstellen.
    Heb je dan helemaal geen gevoel als je gebeft wordt?

    Reageer
    #3

    Ik denk dat jij gewoon moet leren je er aan overtegeven..
    Jij bent veel te gefocust op het gevoel of je wel opgewonden bent..
    En dan gaat het helemaal niet werken!

    Succes!

    Reageer
    #4

    Ik voel niks als ik gebeft wordt nee.

    En ik probeer me d'r nooit op te 'focussen' zegmaar, maar dan gebeurt er ook helemaal niks :s

    Reageer
    #5

    sorry, maar ik zou hier toch mee naar de dokter gaan. het lijkt me moeilijk, maar vraag anders gelijk een verwijzing naar een seksuologe. dan heb je iig met een vrouw te maken.
    misschien ben je gewoon "een laatbloeier". dat kan ook natuurlijk. want bijv op je tiende, zul je ook niet opgewonden raken, neem ik aan, ik werd toen nog niet gebeft natuurlijk... maar snap je wat ik bedoel?? maar omdat je er nu mee zit, zou ik naar de dokter gaan, als ik jou was.

    sterkte!!!

    (hou je trouwens wel echt van je vriend? want daar kan het ook mee te maken hebben)

    Reageer
    #6

    Ii vind dat je je voorbarig zorgen maakt. "heel mijn leven", terwijl je pas vanaf je 12-16e ongeveer seksueel actief wordt.

    Reageer
    #7

    Hoi,

    Ik hield wel echt van mijn vriend, ja. Maar we zijn nu uit elkaar.

    Reageer
    #8

    @ Maurice

    Ja je hebt eigenlijk wel gelijk, dus laat ik zeggen dat het al speelt 'sinds dat ik me bewust ben van seks'. En mischien ben ik idd wel een laatbloeier en is er niks aan de hand, maar ben bang dat als ik gewoon ga 'wachten' dat er nooit wat gebeurd want dat denk ik al jaren, zo van ' het komt vanzelf wel' maar het komt dus niet :S

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #10

    wauw.... daar ben je wel even zoet mee!!!
    nee, maar ik snap best dat het een serieus probleem is voor jou...
    wow, ik was gisteren nog opgewonden, doordat een exvriend aan mijn oor en in mijn nek begon te sabbelen... dat zijn echt mijn geheime plekjes en dat wist hij dus nog. het was weer erg gezellig samen. verder dan zoenen zijn we niet gegaan hoor, want we hebben en willen geen relatie meer. nu iig niet. maar gewoon dat gevoel dat er vlindertjes in je baarmoeder fladderen... ben blij dat ik dat dus wel heb.
    wat slik je voor pil trouwens? een lichtere pil gaan slikken (bijv yasmin) kan ook helpen!! ben je al bij een seksuloge geweest??
    sterkte maar weer....

    Reageer
    #11

    Nou meiske, ik ben 57 inmiddels en ik raak ook nergens dierlijk opgewonden van. Ik vond sex altijd maar een beetje een domme repetatieve apen bezigheid.
    Hoe meer je in je hoofd hebt hoe lastiger het is om interesse in sex te hebben. Het heeft nimmer mijn vriendschappen of relaties in de weg gestaan. Het kan niet anders of meer mensen hebben dat maar de maatschappij is zo bezig met sex dat je je abnormaal gaat voelen als het je niet interesseert.
    De keren dat je "alles ingevuld lijkt te zien" in iemand raak je daar op een wat andere- meer beschaafde manier wel uit. Dat zou ik dan geen opgewondenheid willen noemen maar meer aantrekkingskracht en met hetzelfde effekt. Heb geduld gewoon en je komt hem tegen.

    Reageer
    #12
    Reageer
    #13

    Ben je misschien aseksueel?
    http://nl.wikipedia.org/wiki/Aseksualiteit

    Reageer
    #14

    Hoi Punicapuk,
    heel simpel, je bent er nog niet klaar voor! qua seks!
    mentaal ben je nog in je meisjes fase! maar lichaamlijk vrouwelijk! geeft niks, komt wel lieverd.
    Geef het tijd.
    ga in de tussen tijd jezelf lekker verkennen, masturberen is goede bezigheid om jezelf te leren kennen en wat je lekker vind.
    ga voor spiegel zitten en ontdek hoe mooie je je vagina is! speel ermee!

    Reageer
    #15

    En? Wat was het?

    Reageer
Reageer op: Ik ben nog NOOIT opgewonden geweest


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief