Niet opgewonden

Online ZorgZus
  • #1

    Hoi allemaal,

    Ik maak mij zorgen. Gister na een avond stappen met een collega mee naar huis gegaan. Ik twijfelde nog of ik seks wilde ( ben een man). Veel gedronken, stond met knikkende knieën van de spanning. Voelde me wel opgewonden maar mijn penis was alles behalve stijf (gewoon normale toestand). Uiteindelijk heb ik ook maar gezegd dat het niet lukt omdat ik te gespannen ben.

    Maar ik heb dit de laatste tijd gewoon altijd. 3 jaar geleden had ik een relatie met een mega aantrekkelijke vrouw maar sindsdien krijg ik hem gewoon niet meer stijf.

    Zou ik dan misschien homo kunnen zijn ? Ik heb nooit echt seksuele gedachtes bij een man en kijk ook niet op een aangetrokken manier naar ze zoals ik wel naar vrouwen kijk. Maar van vrouwen krijg ik op dit moment dus geen stijve meer.

    Ik ben 28 jaar. Iemand die weet wat dit kan zijn? Help

    Reageer
    #2

    Met homo zijn zal dat niets te maken hebben.
    Stress/spanningen/medicijnen/drugs/alcohol kunnen oorzaken zijn

    Reageer
    #3

    Kerel, je zegt het zelf al toch! Spanning. Als
    Dat eenmaal je hoofd zit dan krijg je dat er lastig uit.
    Ik heb dat ook veel gehad en ik loste dit op met een halve Viagra. Weet niet of dat het beste advies is maar voor mij werkte het perfect

    Reageer
Reageer op: Niet opgewonden


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief