Voorhoofdsholteontsteking

Wat begint als een verkoudheid, kan soms leiden tot een voorhoofdsholteontsteking. Bij een voorhoofdsholteontsteking raken de holtes in het voorhoofd rond je neus ontstoken en gezwollen. Een voorhoofdsholteontsteking is te herkennen aan de extra klachten die optreden naast de normale verkoudheid, zoals pijn en druk in het voorhoofd of minder goed kunnen ruiken.

Maak jij je zorgen over je voorhoofdsholteontsteking of houden je klachten langer dan twee weken aan? Neem in dat geval altijd contact op met je huisarts!

 

Symptomen voorhoofdsholteontsteking

  • Hoofdpijn.
  • Groengeel snot.
  • Verlies van reuk en smaak.
  • Pijn in de bovenkaak.
  • Duizeligheid.
  • In sommige gevallen koorts.

 

Meepraten over voorhoofdsholteontsteking

Voorhoofdsholteontsteking

Een voorhoofdsholteontsteking is geen pretje. De pijn en/of het drukkende gevoel kan voor veel last zorgen. Meestal wordt de pijn erger als de druk op je hoofd verhoogd wordt. Dit kan er voor zorgen dat je plotseling duizelig wordt.

Wil jij graag je ervaringen delen en/of meepraten over het onderwerp voorhoofdsholteontsteking of hoofdpijn? Dan kan dat op het forumonderwerp Hoofd, hals & schouders. Hoofd, hals & schouder forum >>

 

 

Meer informatie over voorhoofdsholteontsteking

Voorhoofdsholteontsteking

Een voorhoofdsholteontsteking kan flinke hoofdpijn, koorts of moeite met ruiken opleveren. Voor het verhelpen van een voorhoofdsholteontsteking bestaan diverse behandelingen.

Wil jij meer informatie over voorhoofdsholteontsteking? Over symptomen, oorzaken en manieren om deze vervelende ontsteking te behandelen? Dan kunnen de artikelen over hoofdpijn wellicht interessant voor je zijn.

Pijn nieuws >>

 

 

 

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief