Potentietest

Potentietest

  • Potentietest

    Potentie/erectie problemen komen vaker voor dan men denkt. Grootste probleem is toch wel, dat mannen, vaak veel te lang wachten, voordat ze met de klachten naar de dokter gaan.

    Een potentie/erectie probleem, staat nooit op zichzelf. Er is altijd een onderliggende oorzaak. Dat kunnen angst, spanningen of stress zijn, maar ook aandoeningen of ziekten zoals: diabetes, een aandoening van de prostaat, of een aandoening van bloedvaten, of medicijn of drugs gebruik. Er zal onderzoek gedaan moeten worden naar de oorzaak, om dan te bepalen welke therapie of behandeling mogelijk is om het probleem op te lossen.

    Onderstaande test is geen diagnose. Dat is voorbehouden aan een arts. Het is wel een hulpmiddel om te kijken of er bij jou sprake kan zijn van een potentie/erectie probleem. In dat geval is het goed om met de klachten naar de huisarts te gaan. Vul alle vragen naar waarheid in. De uitslag van de test ontvang je per ommegaande via mail.

    Alle gegevens die in test worden ingevuld zijn vertrouwelijk en worden nooit aan derden verstrekt. Aan deze test en de uitslag hiervan, kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief