Adormi Melatonine Spray helpt je sneller in slaap te vallen

Adormi Melatonine Spray helpt je sneller in slaap te vallen

Schaapjes tellen, een glas warme melk of meditatie-apps. Je probeert van alles, maar soms lukt het gewoon niet om de slaap te vatten. In het moderne, hectische leven zijn er allerlei redenen waardoor je ’s avonds wakker ligt. Adormi Melatonine Spray helpt je sneller in slaap te vallen.

Bestel Adormi nu met 25% korting!

Wat is melatonine?

Stress op je werk, een eindeloze to-do-list, zomerse hitte in de slaapkamer, een jetlag of te veel koffie kunnen de nacht eindeloos laten duren. Soms lig je uren naar het plafond te staren voordat je in slaap valt. Het slaap-waakritme wordt mede bepaald door de aanmaak van melatonine. Deze lichaamseigen stof wordt geproduceerd in de pijnappelklier wanneer het donker wordt. Melatonine zorgt ervoor dat de slaapfunctie van je lichaam wordt geactiveerd. Bepaalde omstandigheden kunnen ervoor zorgen dat er niet genoeg melatonine wordt aangemaakt om de natuurlijke slaap te bevorderen. Als aanvulling kan je Adormi Melatonine Spray gebruiken. Deze helpt je om sneller in slaap te vallen.

Hoe werkt Adormi Melatonine Spray?

Het liefst wil je natuurlijk snel in slaap vallen zodat je ’s ochtends uitgerust wakker wordt. Adormi Melatonine Spray helpt daarbij. Eén tot drie keer sprayen onder de tong is genoeg om de slaapfunctie van het lichaam te bevorderen. Door het toedienen van melatonine via het mondslijmvlies, wordt het direct opgenomen in de bloedbaan. Daarbij is er gebruik gemaakt van de unieke, gepatenteerde NEDS-technologie. Deze zorgt ervoor dat de concentratie melatonine vijf minuten na inname al vier keer hoger is dan bij een tablet of ander melatonineproduct zonder NEDS-technologie, met eenzelfde dosering. Adormi Melatonine Spray bevat geen alcohol, lactose en gluten en is niet verslavend. Je kunt de spray dus langdurig gebruiken.

Tips voor een goede nachtrust

Tijdelijke omstandigheden zoals stress, een jetlag, hitte of te veel cafeïne of alcohol kunnen invloed hebben op je nachtrust. Maar ook ouder worden en hormoonschommelingen hebben invloed op de natuurlijke slaap. De melatoninespray van Adormi kan als aanvulling worden gebruikt om je te helpen sneller in slaap te vallen. Ook andere dingen helpen bij het bevorderen van de natuurlijke slaap, zoals de inrichting van je slaapkamer:

  • Maak van je slaapkamer geen kantoor. De slaapkamer is er om te slapen en dus verboden terrein voor een laptop, televisie, telefoon of tablet.
  • Beperk het aantal kleuren en kies voor rustige tinten op de muur. Drukke behangetjes en felle kleuren dragen niet bij aan een goede nachtrust.
  • Zorg voor voldoende zuurstof door het raam open te zetten en planten aan je slaapkamer toe te voegen.
  • Berg spullen op achter kastdeuren zodat de slaapkamer niet rommelig oogt.
  • Zorg voor lichtdichte gordijnen. Donkerte bevordert de aanmaak van melatonine.

De invloed van de televisie, telefoon en tablet op je nachtrust

We lijken soms wel vergroeid met onze telefoon. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat wijkt hij niet van onze zijde. Ook in bed wordt er vaak nog even iets gecheckt, gemaild, geappt, geswiped of gescrold. Nog los van de overdaad aan prikkels waar de telefoon ons aan blootstelt, beïnvloedt het blauwe licht van het beeldscherm de aanmaak van melatonine. Hierdoor val je minder snel in slaap. Het best is om een uur voor het slapengaan alle schermen – televisie, tablet, telefoon en laptop – uit te zetten.

Waar koop je Adormi Melatonine Spray?

Adormi Melatonine Spray is verkrijgbaar bij de (online) drogist en apotheek.

 

Bestel Adormi nu met 25% korting!
Actie: Probeer Adormi nu met 25% korting bij de Online Drogist

-Partnercontent –

Delen:  
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief