Zwanger? (Ookal zijn er veel topics hierover)

  • #1

    Hallo, ik ben nieuw op dit forum. Ik ben een meid van 19 jaar en ik zit met een probleempje en weet niet echt goed meer wat ik moet.

    In maart ben ik 2 of 3 keer de pil vergeten in te nemen, welke week weet ik niet meer. Op 28 maart heb ik onveilig sex gehad(ja heel dom). Op 30 maart ben ik weer begonnen aan een nieuwe strip, maar ben toen wel 2x de pil vergeten in te nemen in de eerste week. Sinds dinsdag 6 april heb ik een soort spierpijn in de onderbuik en ook tot gister bloedverlies gehad. Me buik is na mijn mening ook wat opgezet. Op internet heb ik gelezen dat er een kans is dat ik zwanger ben geraakt, kan dat kloppen? Internet heeft ook verdeelde meningen en verhalen en een vriendin van me zei dat er wel een mogelijkheid is. Uit voorzorg ben ik wel gestopt met de pil. Ik weet ook niet of ik een test nu al kan doen, of dat ik moet wachten tot de dag dat ik ongi moet worden(dat is vandaag over 2 weken) Kan iemand mij misschien helpen? Naar de huisarts kan ik op dit moment niet omdat ik in het buitenland verblijf.

    Alvast heel erg bedankt!

    Een onzekere meid.

    Reageer
    #2

    inderdaad, na alle topics hierover en de vele Internetsites die je kan googelen, over vragen zwangerschap, misschien een beetje overbodige vraag hier want het antwoord is nml overal hetzelfde, na onveilige sex kun je zwanger zijn, je kan testen op de dag dat je menstruatie moet komen of beter een paar dagen later.
    jij bent op 30 maart aan een nieuwe strip begonnen, was dat na menstruatie? Dan kun je dus pas over 2 weken testen.
    had je geen menstruatie, dan kun je nu testen.
    als je niet zwanger wil worden lijkt deze manier van preventie voor jou niet het meest geschikt, maar dat weet je nu zelf ook wel denk ik.
    gebruik als je de pil vergeten bent, voortaan een condoom. als je geen vaste partner hebt is dat, wat betreft eventuele SOA's ook beter.
    groetjes, brenda

    Reageer
    #3

    Hai Marije, inderdaad, koop een zwangerschapstest!

    Reageer
Reageer op: Zwanger? (Ookal zijn er veel topics hierover)


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief