moet je nog vrijen na de eisprong als je zwanger wilt worden

 • #1

  vraag 1x moet je ook nog vrijen na je eisprong?
  vraag 2x volgende week heb ik een innesteling,moet ik dan in die tussentijd ook nog vrijen met mijn man als ik zwanger wil worden?
  vraag 3x of is het nadat de eisprong is geweest genoeg?
  wie wil mij een antwoord geven op deze 3 vragen?
  graag zo snel mogelijk!

  Reageer
  #2

  ga je eens inlezen over dit soort zaken. Er is waarschijnlijk heel veel informatie die je nog niet weet.

  Reageer
  #3

  Brenda, lieverd, vrij wanneer jullie er zin aan hebben.
  Ga ervan uit dat het een jaar duurt voordat je zwanger raakt.
  Daarmee wil ik zeggen dat het lang niet zeker is dat je bevrucht raakt als je tijdens de eisprong gaat vrijen. En ook al zou dat wel zo zijn, dan is het niet zeker dat er ook een innesteling plaats vindt.
  Ik denk dat je wel iets leest, maar dat je dan aannneemt dat het direkt al zo gaat gebeuren. Helaas is dat niet zo. Elke keer dat je gaat vrijen voor een kind tijdens de eisprong, is de kans dat het lukt heel wat kleiner dan dat het wel lukt.
  Mijn advies is dus ook: vrij wanneer jullie er zin in hebben. Vergeet al die data. Als je het gewoon regelmatig doet komt er vanzelf een bevruchting en dat ga je merken als je overtijd bent.

  Je hebt in die korte tijd dat je hebt besloten zwanger te willen worden al heel veel vragen gesteld. Helaas zijn wij zolangzamerhand aan het eind van ons latijn wat antwoorden betreft. Via deze site iemand complete voorlichting te geven gaat een beetje te ver. Ik hoop dat je dat kunt begrijpen.

  Misschien moet je maar zo denken: honderd jaar geleden wist de gewone mens nauwelijks hoe dat allemaal zat met eisprong en innesteling, maar werden er heel veel kindertjes geboren. Waarom? Gewoon omdat ze regelmatig met elkaar vrijden en dan kwam het vanzelf wel goed!!

  Anita

  Reageer
  #4

  "Volgende week heb ik een innesteling". Die vond ik best grappig.....Sommige mensen zijn heel grappig maar kunnen beter geen kinderen krijgen.Mijn God, wat zegt ze later allemaal tegen haar kind."Schat, volgende week heb je een 3 voor je repetitie". hahaha
  En moet je na de eisprong nog sex hebben.?Sex moet nooit maar mag altijd. Wat heeft dat nou met een eisprong te maken? Moet de eisprong toestemming geven? Sorry...soms even lachen op zo`n forum.....
  Ze weet waarschijnlijk al precies wanneer haar kind wordt geboren...best knap eigenlijk....misschien toch wel slim.......

  Reageer
  #5

  Toch vreemd: iemand die vrijwel foutloos schrijft en toch zulke verschrikkelijk domme vragen stelt! Ik denk dat we hier behoorlijk in de maling genomen worden. Blijkbaar heeft ze een goede opleiding gehad, dus moet ze de materie van het zwanger worden ook wel begrijpen, zeker als het ook nog een 2e zwangerschap betreft!!
  Mijn idee is: deze mevrouw is gewoon op onderzoek uit in hoeverre wij bereid zijn een onnozele te helpen.

  Anita

  Reageer
  #6

  ik denk niet dat we in de maling worden genomen, dus antwoorden is wel zo aardig en ook daarom heb ik een paar websites vermeld.
  Denk eraan, misschien geeft dat verwarring: vragenstelster heet Brenda en ik, die vaak antwoord geef ook. 2 Brenda's dus.

  Reageer
  #7
  Reageer
Reageer op: moet je nog vrijen na de eisprong als je zwanger wilt worden


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief