kan ik zwanger zijn

  • #1

    Hoi ik heb laast seks gehad maar was de pil vergeten die dag (heb paar maanden doorgeslikt ongeveer 2/3 maanden ofzo) maar ik weet niet of de condoom kapot is gegaan en ben nu bang voor zwangerschap, had de vergeten pil 16 uur later in genomen. Had daarna gelijk de nieuwe van die dag erbij genomen, heb 4 dagen door geslikt daarna stop week in gelast. Ongesteld geweest voor maar 4 dagen, en me hele buik is bol, en ik denk dat het een inwendige bloeding is, en heb soms ook pijn in mijn onder buik. Kan ik zwanger zijn?

    Reageer
    #2

    Als je de pil doorslikte is het niet erg als je een vergeet. dat je menstruatie minder is kan door het doorslikken komen. Of je zwanger zou kunnen zijn is natuurlijk een vraag die niemand kan beantwoorden, dar moet je dan een test voor doen.

    Reageer
    #3

    Ik ben in die tijd maar 1 pil vergeten. En dat was die dag op de 15de dag, had de vergeten pil 17 uur later ingenomen. En mijn afscheiding is ook beetje wit en klonterig. Zekerheid maar een test doen?

    Reageer
    #4

    Dat kun je dan idd doen

    Reageer
Reageer op: kan ik zwanger zijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief