help me!

 • #1

  hallo,

  ik ben nu 23 dagen overtijd slikte gewoon de pil maar had een week hevige diarree. Ik ben dus niet ongesteld geworden, heb sinds een paar dagen nadat ik ongesteld zou moeten worden hevige steken in mijn zij gehad, en leek alsof er een bal in me buik zat.
  sinds twee weeken geleden steeds last van me onderrug en me buik onderin net alsof het rond om is. HAd vorige week een test gedaan maar wasd negatief.
  kan ik nou zwaner zijn of niet en heeft het nog nut om nog een test te doen of niet.

  groetjes anoniem

  Reactie
  #2

  je kan altijd zwanger zijn, dus gewoon nog eens testen.
  hoop dat de uitslag voor jou gunstig is.
  Brenda

  Reactie
  #3

  Ziekte en stress kunnen ook de menstruatie doen uitblijven. Ben je alweer volledig hersteld? Neem de tijd om goed te genezen. Als je lange tijd diaree hebt gehad, ben je duidelijk verzwakt, en moet je eerst goed aansterken. eet bewust, rust voldoende en zorg voor beweging. belangrijkste is dat je eerst herstelt.
  Een tweede test is altijd aan te raden als je wtijfelt. Je kan hem verkeerd gedaan hebben, of te vroeg, of mischien ben je dus helemaal niet zwanger en komen je klachten door je darmen die op hol waren geslagen.

  Reactie
  #4

  ik ga morgen ochtend nog wel een test doen en hopelijk is die dan positief!
  ik houd jullie op de hoogte.

  Reactie
  #5

  helaas de test was vanmorgen negatief!
  nou we hebben nu besloten dat ik volgnede maand ga stoppen met de pil.
  hoelang kan het duren voordat je zwanger kan raken???

  liefs anoniem

  Reactie
  #6

  Als je stopt met de pil, maak dan eerst de huidige cyclus af en probeer dan pas zwanger te raken.

  Direct na de cyclus kun je proberen zwanger te raken maar het is raadzaam te wachten op de eerste normale menstruatie na stoppen met de pil. Deze voorzorgsmaatregel is niet essentieel. Sommige vrouwen raken binnen een week of twee na het stoppen met de pil al zwanger. Maak dus het liefst eerst de cyclus af om overmatige bloedingen te voorkomen.

  Het midden van de maand is het beste moment om te vrijen omdat je dan het vruchtbaarst bent.

  Na een miskraam of een abortus is het daarentegen wél sterk aan te raden een maand of drie te wachten alvorens je aan een mogelijke zwangerschap begrint. Dit dus in tegenstelling na het stoppen van de pil, want dan is het `t beste de cyclus af te maken en dan kun je halverwege de maand erop al zwanger worden.

  Duidelijk?

  Reactie
Reageer op: help me!
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief