help me!

Online ZorgZus
 • #1

  Ik snap er nix van ik ben nu 4 edagen overtijd heb afgelopen maandag een test gedaan maar was negatief, wel een heel licht roze streepje maar later niet meer. Ik heb sinds de dag dat ik ongesteld moet worden gigantische buikpijn nog erger dan ongesteldheidspijn, en vanmorgen had ik een beetje bruinige afscheiding. Wanneer moet ik weer een test doen en zijn er ook mensen die dit bekend voorkomen?
  ik zou het helemaal niet erg vinden om zwanfer te zijn maar zijn dit ook de bbekende dingen voor mensen?

  liefs een wanhopgi vrouw;)

  Reageer
  #2

  Misschien heb je te vroeg getest. Als je zwanger zou zijn, moet je lichaam zich helemaal aanpassen. Het kan zo zijn dat je nog te weinig hormoon in je bloed had. Je lichaam weet niet gelijk dat het zwanger is.

  Die buikpijn die je hebt, kan ook zijn dat je menstruatie niet echt doorzet. Misschien heb je stress, bewust of onbewust.

  Mijn advies zou zijn om voor de zekerheid toch nog even een test te doen. 7 dagen na je vorige test. Als het dan negatief is....

  Officieel mag je menstruatie 5 dagen later komen dan normaal of 5 dagen eerder. Als het langer duurt, kan er iets geks aan de hand zijn. Dus test maar als je na 7 dagen nog niet ongesteld bent.

  laat je het wel even weten?

  sterkte

  Reageer
  #3

  bij mijn vorige zwangerschap had ik ook eerst een negatieve test.. bleek 2 wken later toch echt zwanger te zijn. helaas is dit uitgelopen op een miskraam.. maar nu ben ik 24 wken zwanger en ik had ook een heel licht streepje. het kan zijn dat je gewoon weinig hormoon aanmaakt dit hebben mijn zussen ook. die testen ook heel laat pas positief.

  succes ermee!

  Reageer
  #4

  nou ik ga zo naar de dokter om te laten testen, je hoort nog wel van me.

  Reageer
  #5

  nou ik naar de dokter geweest en die zei dat ik niet zwanger kon zijn, ik moest maar even 2 weken wachten ben ik dan nog steeds niet ongesteld dan maar een test doen niet eerder want dat heeft geen zin.

  Reageer
  #6

  Dus er is geen test meer gedaan? En je bent ondertussen nog niet ongesteld geworden? Dan heeft testen wel zin!

  Reageer
Reageer op: help me!
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief