met zwak zaad in 1 keer sex zwanger??????

 • #1

  Hoii,

  Gisteravond is mijn leven in een nachtmerrie veranderd.
  Mijn vriend heeft mij gisteren verteld dat zijn ex zwanger is en al volgende maand moet bevallen.
  Hij heeft mij meer dan een half jaar geleden opgebiecht dat hij 1 keer met haar is geweest toen wij ruzie hadden en dat heb ik hem vergeven toen, dus daarover geen meningen pleeaase, geloof me, voel me klote genoeg.
  Zij heeft hem pas 2 maanden geleden verteld van haar zwangerschap ( ze wil hem al heel lang terug en smeekt hem daarom ook al 2 jaar) en hij wist niet hoe hij het mij moest vertellen omdat hij mij niet kwijt wilde raken.
  Mijn vriend zweerttt dat het 1 keer is geweest en geloofde ook niet dat het van hem was, dit te meer omdat hij zwak zaad heeft.Hij wil sowieso een dna test.
  Hij zegt dat ze wat geslikt moet hebben of iets, voor hem is dit ook een nachtmerrie, geloof me.
  Ik vertel het verhaal hier nu vrij kort.
  Mijn vraag is nu, kan een vrouw iets slikken wat zij op eigen houtje kan regelen bij een huisarts om een kind te krijgen van een man met zwak zaad in 1 keer sex????
  Zoja, hoe groot zijn de kansen dan en dan ook echt het liefst in procenten?

  Reactie
  #2

  zeker een boze droom, maar waarom wil je nu weten of ze iets geslikt moet hebben, wat zou ze moeten slikken als het gewoon een vruchtbare vrouw is? en hoe weet je dat van zwak zaad? kan je vraag over die procenten kans dus niet beantwoorden.
  hebben jullie een kinderwens en is dit getest?
  maar je weet ook: 1 zaadje is genoeg, en als hij precies op haar vruchtbare dagen bij haar geweest is, dan kan dat dus gewoon raak zijn. feit is dat je misschien twijfelt of het maar 1x geweest is, ontrouw is al moeilijk genoeg om te vergeven 1x of meer keren...
  nu is zij ook nog zwanger en dat is een hele grote complicatie in jullie relatie, zijn band met zijn ex blijft nu echt voor altijd door hun kind.
  Waar je naar moet kijken is of jullie relatie hiervoor sterk genoeg is, of jij hem verder vertrouwt, want daar gaat het om, als de dna test uitwijst dat hij de vader is, wil hij misschien een omgangsregeling, ook zal hij alimentatie moeten betalen, het betekend dus nog al wat in jullie relatie, maar als die sterk genoeg is kom je daar ook wel weer uit en verzorg je misschien straks met liefde om de week zijn kindje, het kind kan er nml ook niets aan doen en hij blijft wel de vader.
  Kortom kijk vooruit en niet achteruit en kijk of jullie dit samen aankunnen.
  sterkte Brenda

  Reactie
  #3

  Hoi Brenda,

  Het is niet dat ik twijfel of het maar 1 keer is geweest, ik geloof hem daarin voor de volle honderd procent!!
  Wij vragen ons gewoon af of het wel daadwerkelijk zijn kind is.
  En dat zwakke zaad is bekend, dit is in het verleden inderdaad getest.
  Wij willen zelf ook een kindje ja, maar mettertijd. We hebben nu 2 jaar een relatie en het kriebelde wel bij ons allebei.
  Nu zet ik dat voor mezelf maar even op hold om het allemaal maar niet nog gecompliceerder te maken.
  Feit is dat zij dacht/denkt dat zij hem op deze manier aan zich kan binden.
  Een bezoekregeling zal waarschijnlijk niet gebeuren aangezien zij het nu al als een chantagemiddel gebruikt.
  Mijn hoop is dus nu eigenlijk gewoon gevestigd op het feit dat het van een ander zou kunnen zijn.

  Reactie
  #4

  Nee, er bestaat geen medicatie om 'zwak zaad' éénmalig werkzaam te laten zijn.

  Sterkte gewenst. Denk goed na wat je doet en overweeg alle opties, inclusief de relatie beeindigen en contact opnemen met de betreffende vrouw.

  Reactie
  #5

  Hoi Adele,

  Thnx voor je medeleven.
  Ik begrijp dat er geen medicatie is zoals jij het zegt, maar er moet toch iets zijn waardoor een vrouw "extra" vruchtbaar is, zonder dat de man het weet?
  Al die "bakermiddeltjes" terzijde, maar ze heeft in het verleden al gezegd dat ze naar de huisarts zou gaan (toen ze nog een relatie hadden).
  De relatie beeindigen is voor mij nu nog geen echte optie, om hier alles duidelijk te maken wil ik eigenlijk niet, maar geloof me, hij is er zwaar ingeluisd. Ik wist wel dat vrouwen geslepen konden zijn, maar hoe ver kan je gaan.
  Ze heeft de zwangerschap ook dik 6 maanden verborgen gehouden, bewust!!Tuurlijk..zonder zijn medewerking was er geen kind geweest of in ieder geval de mogelijkheid dat het van hem kan zijn.
  Maar deze vrouw hoopte dat het kind er dood uitkwam toen mijn man haar buik niet wilde aanraken of uberhaupt haar nu ergens in steunen, welke echte moeder zegt dit?? En het vervelende is, maar wat hem ook maakt tot de man waar ik van hou, is dat hij niet het type is dat zijn kind de rug toekeert, wat dit kindje in de toekomst een uitstekend chantagemiddel maakt en het zelfs nu al is. Hij wilde dit zó niet en dat wist zij!!!
  Zij ziet dit kindje als een voorwerp en daarom vind ik het gewoon heel erg vreemd dat het precies na 1 keer raak is en wij al geruime tijd zonder pil vrijen, ook rond mijn eisprong.
  Nogmaals, er moet toch iets zijn, ik ben er nog niet zo intens mee bezig geweest dat ik dit al heb uitgezocht voor mezelf, maar nu komt het op een wel heel bizarre manier ter sprake.

  Reactie
Reageer op: met zwak zaad in 1 keer sex zwanger??????
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief