kans zwanger?

 • #1

  Hallo, ik heb een vraagje: ik heb al een paar jaar een vriend, en sinds een paar maanden slik ik de pil niet meer. Mijn menstruatie is erg onregelmatig sindsdien. Mijn vriend komt nu niet meer in mij klaar,voor gaat voor het zingen de kerk uit en komt klaar op mijn rug of buik. Soms vingert hij mij en heeft hij wat sperma aan zijn vingers. Daarmee komt hij dus in mijn vagina. Nou vraag ik mij af: hij zegt dat er maar een kleine kans is op zwangerschap omdat ik onregelmaatig menstrueer. Ik weet het niet. Hoe groot is de kans dat als we zo doorgaan ik toch een keer zwanger word...

  Reactie
  #2

  de kans dat je op deze manier zwanger wordt is groot!
  voor het zingen de kerk uit.... werkt niet er zitten in het voorvocht ook spermazaadjes... dus... vrij veilig en gebruik een condoom en ga weer aan de pil als je niet zwanger wil worden.
  juist door onregelmatige menstruatie weet je de vruchtbare dagen niet, je kunt dus zwanger worden/
  Brenda

  Reactie
  #3

  Ja maar die kans is niet zo groot toch? En vingers met sperma eraan komen toch nooit zo diep als een penis, dat sperma kan toch niet zelf zo ver naar binnen gaan?En als ik soms een paar maanden niet ongesteld word heb ik ook geen eisprong. We doen dit nou al een paar maanden zo en ik ben niet zwanger geworden maar wel 1 keer ongesteld geweest.

  Reactie
  #4

  meid ik zou echt uitkijken als ik jou was als je nog geen kinderen wil het is net zo als brenda zecht je hoeft maar gewon seks te hebben zonder dat hij klaar komt kun je nog zwanger raken ivm. het voor vocht dus echt een condoom gaan gebruiken en waarom ben je dan gestopt met de pil? en wat jou menstruatie betreft dat je onregelmatig zwanger bent wil niet zeggen dat je niet zwanger kunt worden ik word ook bijna noit ong. maar ben nu wel zwanger van de twede.
  dus denk nog eens goed na over wat de gevolgen kunnen zijn voor jou als je wel zwanger word.

  groetjes kel

  Reactie
  #5

  sorry bedoel

  onregelmaige ong.

  Reactie
  #6

  ik ben gestopt met de pil omdat ik heel erg veel last heb van migraine, echt wel 2 of 3 keer per week, en de dokter zei dat als ik stop met de pil ik kans heb dat de migraine minder word,daarom ben ik gestopt. Maar als je weinig menstrueerd heb je toch geen eisprong? Dan kun je toch niet zwanger worden?

  Reactie
  #7

  Zonder eisprong word je niet zwanger, maar jij weet helemaal niet of en wanneer je een eisprong hebt! Doe dus niet zo onverstandig en gebruik condooms en laat je vriend z'n handen wassen.

  Reactie
  #8

  Kylie, ik vind het verstandig als je een keer goede seksuele voorlichting zou krijgen want wat jij denkt dat de waarheid is is apert onjuist.
  Ga anders eens kijken op http://www.tienermoeders.nl/, misschien dat je het dan beter begrijpt.

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  www.seksuelevorming.nl: een digitale databank met meer dan 70 geschikt bevonden onderwijsmaterialen, allerhande tips en achtergrondinformatie voor docenten om zelfstandig lessen over seksuele vorming samen te stellen en uit te voeren voor basis- en voortgezet onderwijs.

  www.seksualiteit.nl: dé ingang voor betrouwbare informatie over o.a. puberteit, veilig vrijen, seksuele problemen en seksueel geweld.
  www.noodpil.nl : website voor jongeren over effectief gebruik van de noodpil (morning-after pil). De noodpil is sinds 2005 zonder recept verkrijgbaar.

  www.onderzoekjegrens.nl: website voor jongeren tussen 12 en 18 jaar. Jongeren kunnen testen waar hun eigen grenzen liggen - op het gebied van privacy, intimiteit en seksualiteit. Met een speciale test voor jongeren met een lichamelijke beperking of chronische ziekte.

  Reactie
Reageer op: kans zwanger?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief