Innestelingsbloeding gehad?

Online ZorgZus
 • #1

  Hey! Ik heb een zwangerschapstest gedaan en die is negatief, maar ik heb het idee dat ik een innestelingsbloeding heb gehad. Wat denken jullie als je dit leest? Ik ben niet aan de pil en mijn menstruatiecyclus is om de 4 weken, waarbij het 1 keer in 2 jaar tijd op een vrijdag is begonnen ipv een zondag, maar de rest altijd gewoon op zondag. Ik heb altijd enorm veel last van heftige buikkrampen (ik moet echt pillen innemen om te kunnen slapen/iets te doen), zeer pijnlijke borsten, pijn in mijn onderrug. De eerste dag ben ik licht ongesteld, daarna 2 dagen heftig, en dan 4 dagen weer licht.

  Nu heb ik seks gehad met mijn vriend. Ik heb hem afgetrokken, hij raakte het sperma aan, heeft vervolgens zijn handen gewassen en daarna mij gevingerd. That’s it. Maar, als ik terugkijk is die datum precies in mijn vruchtbare periode. En als ik daarop doortel, begon precies een week na die datum een lichte bloeding. Dat is dus ineens een week voor mijn ongesteldheid, wat ik al apart vond. En toen waren het ook nog slechts een paar lichtroze druppels, met wat druppels donkerbruin op de derde dag (dit waren er misschien 5). Dit bleef 4 dagen zo. 1 inlegkruisje zou voldoende zijn. Ik voel niets – mijn borsten zijn slechts iiietwat gevoelig, mijn krampen niet, mijn rug niet. Ik ben ook echt nog nooit zo licht “ongesteld” geweest. Ook heb ik gisteren afspraak afgezegd omdat ik zo moe was en lijkbleek, en betrapte ik me er gisteren op dat ik, ondanks dat ik hetzelfde eet als normaal, sinds een week continue hardop rommelende darmen heb in de nacht (en dus intense honger).

  Ik zit nu op dag 5 (morgen zou ik ECHT ongesteld moeten worden) en vanochtend heb ik een 2e zwangerschapstest gedaan: negatief. Sinds vanochtend heb ik voor het eerst wat buikkrampen (maar ook veel minder heftig) en kwam er voor het eerst wat meer bloed uit toen ik plaste. Dit waren een paar donkerrode slierten (sorry voor het onsmakelijke detail haha). Nou ja, vergeleken met normaal is deze ongesteldheid dus nog steeds echt compleet afwijkend. Wat denken jullie?

  Reageer
  #2

  Of je zwanger kan zijn zou ik niet weten. Weet wel dat veel vrouwen te maken hebben met oestrogeendominantie, wat tot tal van klachten kan leiden. Ook tekorten aan vitaminen, mineralen en andere stoffen kan leiden tot menstruatieklachten. Ook zorgen pijnstillers en zeker NSAID's voor verstoring van je hormonen en verliezen aan vitaminen en mineralen.

  Reageer
  #3

  Hoi Catootje! Dankjewel voor je reactie. Ik heb erop gezocht, en dat zou ook kunnen. Maar ik blijf het toch raar vinden. Ik heb witte kringen om beide tepels, en eczeem-uitslag op mijn borsten en buik. En ik zit nu op dag 10 en heb nog steeds heeel minimaal lichtroze afscheiding. Het wijkt op zijn zachtst gezegd compleet af van normaal.

  Zondag was mijn officiele period date, de zwangerschapstesten heb ik vooraf gedaan.. dus ik wacht nog 2 dagen, dan ga ik een nieuwe test doen. En ik ga morgen ook de dokter even bellen. Maar thanks again!!

   

  Reageer
Reageer op: Innestelingsbloeding gehad?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief