Zwanger.. indroogstreepje..? Mijn mogelijk derde.. spannend!

 • #1

  Hoi dames,

  ik moet even van me afpraten!

  Ik heb vandaag of morgen mijn NOD (heb iets wisselende cyclus, maar ik voel altijd goed mijn eisprong). Ik heb twee weken en 1 dag geleden het gevoel gehad van mijn eisprong (altijd heel herkenbaar). Dat betekent dat mijn eitje gesprongen is op een vrijdag of zaterdag. Heb de vrijdag en zaterdag gemeenschap gehad.. dus even afwachten! Een bevruchting kan op de zaterdag of zondag hebben plaatsgevonden, dus nu ongeveer twee weken geleden.

  Ik ben nuchter ingesteld persoon, en weet dat ik moet afwachten. Maar vandaag toch even getest met Clear Blue (geen ochtendurine), heel in de verte dacht ik een streepje te zien (verticaal), maar leek schuin in het licht meer op een schaduwstreepje. Na een uur was dit een heel dun blauw pennenstreepje geworden. Nu weet ik nooit zo goed hoe dat zit met die 'indrooglijntjes'. Elf jaar terug had ik dit namelijk ook bij mijn eerste zwangerschap en twee dagen later toch echt duidelijkere test waar ik niet meer omheen kon.. (dus in mijn opinie was het uiteindelijk geen indrooglijntje geweest, maar iets te vroeg getest).

  Ik heb een week na 'het' weekend op maandag (dus afgelopen maandag) steekjes gevoeld op 1 plek in mijn baarmoeder en de afgelopen twee dagen een beetje roze/bruinverlies gehad (echt minimaal, maar wel zo dat je denkt 'ik ga ongesteld worden de komende dagen'.  Maar ongesteldheid zet totaal niet door en nu met deze test vraag ik me af.. zou het dan toch..?

  Ik ben 38 en heb al twee dochters van 10 en 8. We hebben besloten er nog 1 keertje voor te gaan, en ik merk dat de leuke spanning weer helemaal toeslaat! Bij mijn meiden helemaal geen rozeverlies vlak voor de test. Maar gek genoeg, voelde ik toen ook helemaal de eisprong nooit. Nu wel.

  Daarom deel ik dit toch even.. benieuwd naar jullie ervaringen!

  Morgenvroeg ga ik met ochtendurine testen!

  Groet,

  Fenne

  Reactie
  #2

  Geen ervaring met indrooglijntjes, maar spannend, ik hoop met je mee! Ben benieuwd!

  Reactie
  #3

  ik hen preview hetzelde Gehad. Ik had zaterdag sex gehad, voelde de woensdag ochtend erna mijn eisprong en paar uur later veel slijmverlies ( bijna water) dus dat betekende dat mijn eisprong eraan zat te komen (vaak zelfde dag nog bij mij). Ik dacht dat ik de boot gemist had. Mijn LF fase is meestal 13 dagen dus zou de dinsdag 2 weken later ongesteld moeten worden. Test gedaan en Omo wit. Woensdag avond roze afscheiding met afvegen en vloed verlies. Dus maar tampon erin want dacht dat ik ongesteld werd. Donderdag nog beetje bloed en daarna niets meer.

  Veijdag erna nog getest en hartstikke positief. Je lichaam heeft tijd nodig om hcg aan te maken 🙂

  Reactie
  #4

  Hallo, bij mijn tweede duurde het 10dagen voor ik een positive test had door voor was ook alles negatief. Me vriend en ik zijn 28 we hebben twee kids en willen er nog een bij ben deze week ook 5dagen te laat dus ff afwachten:)

  Reactie
Reageer op: Zwanger.. indroogstreepje..? Mijn mogelijk derde.. spannend!
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief