Ovulatietest

  • #1

    Hallo, ik ben begonnen met het testen van de ovulatie op dag 13 van mijn cyclus. Zie bijlage voor de resultaten. Mijn laatste cyclus van exact 28 dagen. Kan het zijn dat ik nu weer op dag 14 (tweede stick) mijn eisprong heb gehad?

    Reageer
    #2

    zie bijlage hier

    Bijlagen:
    Reageer
    #3

    Ik weet niet waar deze sticks van zijn maar je test streep is lichter dan de controle streep. Dat betenk dus negatief. Een positieve test is altijd als de test streep donkerder is dan de controle streep.

    Ik heb een paar keer een ovulatietest gedaan om te zien of ik mijn lichaam nou echt goed doorhad ja of nee. Ik voel altijd mijn naderende eisprong, als ik dan een ovutest doe is deze knal positief. Wat betekend dat mijn eisprong binnen een paar uur plaats zal vinden.

    Reageer
    #4

    Als deze testen overigens van de action zijn kan dat wel kloppen dat ze niet donekrder worden. Ik raad dan aan om andere testen te kopen.

    Reageer
Reageer op: Ovulatietest


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief