Sperma vinger

  • #1

    Goedenavond ,
    Ik heb vandaag seks gehad met me partner. Later had ik me vriend gepijpt, en kwam hij klaar op me borst. Minder dan 4 min heb ik propje sperma aangeraakt en gesmeerd in mijn vagina. Heb dit meerdere keren gesmeerd. En JA , we zijn ook klaar om ouders te worden. Wil weten of ik hierdoor zwanger kan worden van verse sperma te smeren in je vagina. Oja zit in mijn vruchtbare dagen!

    Reageer
    #2

    Als je graag ouders wilt worden waarom zou je dan met je vinger sperma inbrengen en niet gewoon seks hebben. Natuurlijk is er een kans dat je daarvan zwanger word. Maar die kans is niet zo groot als wanneer hij in jou klaarkomt. Zijn je vriend en je partner dezelfde persoon?

    Reageer
    #3

    ja hetzelfde persoon mijn partner is mijn vriend ja. En ik heb vaginisme , heb ik 3 maanden terug ontdekt. Maar vandaar dat ik me afvraag of ik via vinger ook zwanger kan worden. Vind dat spuitje alleen maar een gedoe ..

    Reageer
    #4

    O, sorry dat is inderdaad erg naar. Ik was daar niet op gekomen omdat je geschreven hebt dat je seks had met je partner. Het is wel mogelijk om op die manier zwanger te worden, maar de kans is wel erg klein dat het lukt

    Reageer
Reageer op: Sperma vinger


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief