Ben ik zwanger?

  • #1

    Dag lezers,

    Ben een 16 jarig meisje die nu voor de 1ste keren seks heeft met mijn vriend.

    Heb voor het laatst op 30juni seks gehad met hem zonder condoom of pil. Had ergens gelezen dat je alleen zwanger kon worden door voorvocht als de jongen ietsjes voor de seks zou hebben klaargekomen waardoor er zich nog zaadcellen in zijn voorvocht kon bevinden. En dat was ook bij ons. Halfuur nadat hij was klaargekomen hadden we terug seks. Ongeveer halfuur tot 45min na we seks hadden heb ik meteen een noodpil ingenomen. Nu is de kans wel klein op een zwangerschap demk ik want hij wel niet in me klaargekomen ofso maar ben wel bang dat ik zwanger kan worden door de voorvocht.

    Ben nu op vakantie waar zich geen apotheek of dokter in de buurt bevind.

    Heb wel rond 10-15 juli men regels gekregen maar ik lees veel dat ze de eerste maand nog wel hun regels krijgen, nu is het 12 augustus rond deze periode hoor ik men regels terug te krijgen maar heb geen enkele symptomen en er was een nacht waar ik heel veel bruinverlies had. Sindsdien heb ik het gewoon nog bij het afvegen, niet op mijn onderbroek ofso (bruinverlies), heb alleen maar last van heel gevoelige borsten.

    Aangezien er geen dokter of apotheek in de buurt is, is dit forum nog mijn enigste hoop op hulp.

    Alvast bedankt!

    Reageer
    #2

    Het is niet erg waarschijnlijk dat je zwanger zou zijn geraakt. Er was geen zaadlozing, je hebt de MAP genomen en bent ongesteld geworden. Dat je menstruatie nu niet komt, kan aan de temperatuur/klimaatwissel liggen, te weinig drinken of aan stress.

    Reageer
    #3

    Danku voor de antwoord.

    Maak me wel zorgen. Ik ben 16 en véél te jong om zwanger te worden.

    Maar klimaatverandering, waarom heb ik dan mijn eerste maand hier wel mijn regels gekregen? En ik drink evenveel water als altijd.. En heb net gelezen op een forum dat iemand net als mij 1ste maand ongesteld was, en erna net als mij gevoelige borsten kreeg en bruinverlies. Uiteindelijk was ze zwanger.

    En neen geen zaadlozing maar wel voorvocht waar er zich nog zaadcellen bevatte.. Kan het zijn dat ik zwanger kon raken in die 45 min onderweg naar apotheek om noodpil te halen?

    Reageer
    #4

    In 45 minuten raak je niet zwanger.  Het is ook niet erg verstandig om onbeschermde seks te hebben.

    Reageer
Reageer op: Ben ik zwanger?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief