Kosten

  • #1

    Hey hallo,

    Ik ben bang dat ik een SOA heb, contact opgenomen met de SOA-poli maar vertelde mij dat ik niet in aanmerking kwam omdat ik geen pijn bij t plassen had maar enkel een verkleuring rondom mn eikel, vooral plasgaatje en is t meest heftig na de seks.
    Ze vertelde mij naar de huisarts te gaan, dit nog niet gedaan omdat ik bang ben dat het heel duur is en ik t mom echt niet kan missen.
    Ik ben wel verzekerd maar ga nooit naar de dokter.
    Er ebstaat iets van eigen risico, moet ik de eerste kosten van het gebruik maken vd dokter dan ook allemaal zelf betalen>? Zo ja, wat zijn de kosten van zo'n SOA onderzoek??

    (En eventuele behandeling)

    Gr

    Reageer
    #2

    De SOA poli werkt met hoog risico groepen. Ben je onder de 25 misschien? Dan kan je ook naar de SOA poli. Bij de huisarts is het consult gratis, maar de labkosten voor de SOA test gaat van je eigen risico af, als je dat nog niet opgebruikt hebt en dat is al snel zo'n 150 euro. Nou moet ik zeggen dat roodheid rond de uitgang van de penis niet gelijk een SOA hoeft te zijn, hoor. Komt er ook afscheiding uit de plasbuis?

    Reageer
    #3

    De huisarts valt in het basispakket en is zonder eigen risico. Geheel gratis dus. Mocht een laboratoriumtest nodig zijn dan gaan deze kosten wel van het eigen risico af.

    Reageer
Reageer op: Kosten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief