oproep/informatie: Kent u uw rechten in de zorg?

  • #1

    Gebruikt u zorg? Dan zijn er regels die u beschermen. Dat zijn uw rechten. Veel mensen weten niet dat ze rechten hebben als ze zorg gebruiken. Toch is het belangrijk om hier iets van af te weten. Zo kunt u vervelende situaties voorkomen. Het helpt u ook om de juiste zorg te krijgen.

    Misschien hebt u vragen over uw rechten. Vragen over rechten die gelden bij de apotheek of bij een arts in een ziekenhuis. Wat zorgverleners met uw gegevens doen en wanneer u van arts mag veranderen.

    Er zijn vijf organisaties die u duidelijke en betrouwbare informatie over uw rechten in de zorg kunnen geven. Klik op de onderstaande links en bepaal welke organisatie bij u past. Ze kunnen u helpen of verwijzen u door naar de juiste organisatie.

    Van 16 februari tot 8 maart kunt u uw ervaringen melden met betrekking tot patiëntenrechten. Wat is voor u belangrijk en welke knelpunten komt u tegen in de gezondheidszorg. Bijvoorbeeld als het gaat om uw keuzevrijheid, patiëntendossier, informatievoorziening of de kwaliteit van de zorg.

    Wilt u meedoen? Klik dan hier:

    
http://monitor.npcf.nl/engine.asp?guid=7E4649A889F54F999B9F3FE14876EA9C

    http://www.kiesbeter.nl/patientenrechten/
    
http://www.consumentenbond.nl/test/gezondheid_voeding/zorg/patientenrecht/
    
http://www.juridischsteunpunt.nl/voorwie.php
    
http://www.consumentendezorg.nl/patientenrechten/
    
http://www.zorgbelang-nederland.nl/index.php?p=231

    Bron: http://www.clientenrechten.nl/

    Reageer
Reageer op: oproep/informatie: Kent u uw rechten in de zorg?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief