Verschillende klachten

  • #1

    Hallo,
    ik ben een meisje van 17 jaar en heb een stofwisselingsziekte UCD (ureum cyclus defect), jicht en een te traag werkende schildklier. Ik heb al een hele boterham en weet echt niet meer waar ik wat aan moet linken..
    Ik ben heel veel vermoeid en uitgeput, ook al heb ik door medicatie geen slaap tekort. Ik voel me dus zelden uitgeslapen.
    Ik heb heel veel stress en daardoor ook zware buikpijn en soms zelfs geen honger. Koude handen, voeten en tenen. Hoofdpijn aan de achterkant van mijn hoofd. Heel veel misselijk vooral 's morgens en bijna omvallen als ik rechtsta uit een zit houding. Heb ook de laatste tijd heel veel bloedneuzen en een pijnlijke neus. Vermoeide en slaperige ogen, tintelingen in mijn benen, voeten en handen waardoor ik geen gevoel meer heb in deze ledenmaten. Niet te vergeten veel rugpijn en nekpijn. Ook zitten mijn spieren altijd vast en dat voel ik uiteraard ook. Genoeg om mij zorgen over te maken dus..

    Maar wil vooral weten of ik mij eigenlijk wel zorgen moet maken en of ik naar de dokter moet hiermee.

    Alvast bedankt!

    Reageer
    #2

    Het zijn een heleboel klachten die wel bij stress passen.... Ik zou er wel mee naar de huisarts gaan.

    Reageer
    #3

    Ga ik zeker doen maar maak me vooral zorgen over de vermoeiheid.. Ik slaap meestal meer dan 12 uur per nacht en ben nog doodmoe..

    Reageer
    #4

    Lang slapen en zeker met behulp van slaapmiddelen, wil niet per definitie zeggen dat je ook uitrust. Bij stress zie je dat wel vaker. Genoeg slapen en toch niet uitgerust wakker worden.

    Reageer
Reageer op: Verschillende klachten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief