Vermoeidheid en andere klachten. Wie herkent dit??

  • #1

    Hallo,

    Ik ben 24 jaar oud en heb al acht jaar last van vermoeidheid. Ik krijg steeds meer verschijnselen erbij o.a.:

    - zware benen, spierpijn, slaapbenen, steken in benen.
    - zweetaanvallen
    - geen kracht in armen (op slecht dagen krijg ik mijn dekbed niet over me heen)
    - zere knieën en vingers
    - geheugenproblemen
    - vergeetachtig (mijn vriend noemt me al "dement")
    - ijskoude voeten en handen
    - zeer slechte weerstand vaak infecties
    - dagelijks pijn in mijn nek

    Wie herkent dit? Ik ben vaak wezen bloedprikken, maar daar komt telkens niets uit. Volgende week krijg ik een echo van mijn buik, maar ik denk dat het daar niet in zit. Mijn broer heeft een spierziekte soms ben ik bang dat ik ook iets van die genen heb geërfd. Ook zit ik al een jaar thuis, omdat ik niet meer kan werken. Ik voel me erg eenzaam. Ik hoop dat iemand weet wat mijn klachten kunnen zijn.

    Reageer
    #2

    Nog een toevoeging:
    Mijn hoornvlies (ogen) is ook ontstoken.

    Reageer
    #3

    Heej,
    Ik heb ook last van vermoeidheid, al een tijdje, en toen ik zware benen kreeg ben ik hier niet te lang mee rond blijven lopen, ik had er namelijk gewoon echt last van met naar school fietsen.
    Ik moest bloed laten prikken en het was niet meer bloedarmoede, ik krijg nu ijzertabletten en die werken redelijk, het vrminderd de klachten in ieder geval.
    Ik zou gewoon naar de huisarts gaan, misschien heb je het zelfde maar loop je hier al lang mee rond, het kan gemakkelijk verholpen worden dus ga vandaag nog als dat lukt 😉

    Reageer
    #4

    ik ben 77 jaar maar heb vreselijke branderige voorvoeten...die mij uit de slaap houden....en dit al enkele jaren. De pijn wordt steeds erger. Het enige wat helpt is een koelelement uit de diepvries 's nachts met de voeten er tegenaan in bed.

    Reageer
    #5

    @Treebus, eventuele medicatie zorgt voor verlies aan vitaminen en mineralen en andere ontregelingen. Een orthomoleculair therapeut zou advies kunnen geven over wat voedingssupplementen, om meer balans te krijgen en minder klachten. Gewoon bloedonderzoek zegt niet zo heel veel over tekorten.

    Reageer
Reageer op: Vermoeidheid en andere klachten. Wie herkent dit??


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief