Hoe moet ik het weer opbouwen?

  • #1

    Hallo, ik voel me de laaste 8 weken al echt niet lekker.

    Het begon allemaal dat ik me niet lekker voelde, heb toen wat rustiger aan gedaan zeer veel geslapen. Toen het eenmaal net wat beter ging ben ik een keer zwaar gaan sporten en de dag daarna was ik helemaal beroerd.

    Toen was ik een poosje later zo stom geweest om naar een evenement te gaan. (ik dacht dat ik wel gezond genoeg was) toen ben ik daarnaa ook echt ziek geworden en heb ik ook 5 dagen op bed gelegen. vreemd genoeg voelde ik me de dag na het feest helemaal prima en kiplekker de dag daarna kwam het pas.

    Daarnaa was ik het zat en heb ik goed mijn best gedaan rustig aan en na 4 weken voelde ik me weer bijna de oude. Ik had toen twee drukke dagen en ben sinds dien (twee weken) weer erg beroerd.

    Zeer moe, stekende hoofdpijn, en af en toe verhogings gevoel. Ik heb bij de huisarts na laten kijken of het pfeifer is maar dat is het niet.

    Is het nog steeds griep?
    ik dacht altijd dat het na 2 weken wel over moest zijn. En hoe kan ik het beste me opzetten? Moet ik proberen dingen weer op te bouwen (sporten werken)? ik vind het heel moeilijk vooral omdat het de ene dag een stuk beter aanvoelt als de andere dag, en weet dus ook niet of er verbanden zijn.

    Reageer
    #2

    typo: griep is de titel mijn naam is matthijs.

    mvg.

    Reageer
Reageer op: Hoe moet ik het weer opbouwen?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief