moe heel erg moe

 • #1

  hallo ik ben niesje.
  mijn klachten zijn dat ik heel erg moe ben,het is zelf zo dat als ik zit maar zo in slaap val,en na een paar tellen ben ik er weer.
  op mijn werk is het nu ook al een paar keer gebeurd en als ik thuis kom van mijn werk ga ik eerst even op de bank liggen.
  s,avond als ik naar bed ga val ik meteen in slaap en s,morgens ben ik nog moe,alles doet me pijn mijn benen nog te moe om te lopen ben zo moe dat ik wil alleen maar liggen,maar ja dat kan niet en zeker niet als je kids hebt.

  ik ga er mee naar de huisarts want het is nog niet zo lang begonnen en ik dacht het zal wel aan de seizoen liggen maar wordt er wel zat van.

  ik vraag eerst hier voor advies en raad.

  bedankt gr niesje

  Reactie
  #2

  Hoi niesje,

  Ik herken die moeheid. Neemt het toe nu de dagen weer korter en donkerder worden? Ik wist ook niet wat het was (en mijn arts ook niet) totdat mijn vriendin aankwam met een folder over winterdepressie. Vrijwel alle klachten van een winterdepressie hebben te maken met vermoeidheid, veel slapen, niet uitgerust wakker worden, concentratieproblemen etc.

  Reactie
  #3

  Winterdepressie
  http://www.dokter.nl/search_gcse/?q=FORID%3A11&cx=partner-pub-8575168267605921%3Aeak94u-kmbq&ie=UTF-8&q=winter+depressie&sa=Zoeken#1194

  Reactie
Reageer op: moe heel erg moe
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief