extreem vermoeid… en verder niks

 • #1

  Inmiddels ben ik al zo lang extreem vermoeid. Ik ben niet meer instaat normaal te functioneren. Maar verder heb ik helemaal geen klachten. Wat is er toch mis met mij? Bloed-testen wijzen ook elke keer op niks. Ik ben ten einde raad. Wie weet raad? Heb ook geen last van depressieve gevoelens trouwens, van slapeloosheid of van gebrek aan motivatie....

  Reactie
  #2

  ja, moeilijk altijd.
  Bloed wijst dus helemaal niets uit?
  Echt helemaal niet een klein beetje somber?
  Heb je misschien iets ernstigs meegemaakt de laatste jaren?
  Ik zou het alternatief zoeken: Homeophaat of Arts in Chinese geneeskunde of zoiets. Zij hebben de juiste opleiding maar stellen diagnose anders en behandelen ook anders met vaak een mooi resultaat.
  Kijk wel altijd of iemand geregistreerd staat.
  Gewoon doen dus.
  beterschap, Brenda

  Reactie
  #3

  Vermoeidheid is een hele lastige klacht, tenminste dat kan het zijn. Vaak wordt er helemaal geen lichamelijke oorzaak gevonden maar als je doorpraat en vertelt hoe lang het al duurt, kom je misschien vanzelf op de reden van jouw energie-lek waardoor je zo moe bent. Waarom vertel je niet wat meer over jezelf met de nadruk op je energiehuishouding. Soms doe je dingen die zonder dat je je er bewust van bent gewoon ontzettend vermoeiend zijn omdat ze niet goed bij je passen.

  Reactie
  #4

  Heb je geen last van een winterdepressie?

  Reactie
Reageer op: extreem vermoeid… en verder niks
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief