Vermoeid half wegvallen

 • #1

  Goeiedag,

  Laatste tijd heb ik erg last van vermoeidheid.
  Van enorme zware benen tot me linker arm.
  Kracht om te tillen heb ik wel en om te lopen.
  Alleen voelt dat niet prettig en angstig.
  Ook veel hartkloppingen en paniekaanvallen(lijkt het)
  Veel overgeven moet ik er dan ook soms door.
  Maanden geleden bloedprikken. Kwam ijzertekort uit. Sindsdien aan de vis appelstroop etc. Maar het lijkt niet over te gaan.
  Iemand tips of ervaring hiermee??

  Reageer
  #2

  Ook val ik dan soms een paar tellen soort van weg en wordt het allemaal heel ligt in me hoofd.

  vaak staar ik ook naar plekken en krijg ik niks mee door de vermoeidheid.

  Reageer
  #3

  Misschien is het verstandig om met de klachten naar de huisarts te gaan. Laat opnieuw bloedonderzoek naar ijzer en vitamines

  Reageer
  #4

  In eerste instantie natuurlijk naar je huisarts. Verder eens je voedingspatroon goed onder de loep nemen en etiketten van je voedingsmiddelen lezen. De meeste mensen eten bijvoorbeeld teveel snelle suikers. Beter ook matig met brood.
  De trend van tegenwoordig om minder of geen vlees te eten, kan ook problemen opleveren, onder meer voor je schildlier en bepaalde voedingsstoffen die er minder in zitten. Soja werkt ontregelend op je schildklierhormonen. Voor de opname van ijzer zijn vooral ook andere stoffen belangrijk, waaronder magnesium, vitamine B en lysine. Andere stoffen kunnen de opname verminderen, zoals fytinezuur, calcium en koffie en thee. Veel mensen hebben ook te weinig maagzuur, waardoor een slechtere vertering, waardoor ook een slechtere opname van allerlei voedingstoffen.

  Reageer
Reageer op: Vermoeid half wegvallen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief